Testuje od paru dni i oto moje spostrzerzenia:
1) iContact - nie dziala do konca prawidlowo, nie pokazuje mi kontaktow z karty sim (mimo wlaczenia takowej opcji), dopiero po skopiowaniu wszystkich kontaktow do telefonu, cos tam ozylo, ale ksiazka telefoniczna, jak mi sie wieszala, tak sie wiesza dalej, klawiatura (prawy dolny rog) nie reaguje na moje tapniecia

2) momentami telefon zamiera, tzn, zatrzymuje sie na ktorejs godzinie i nic dalej, chociaz moge spokojnie wejsc w menu start i sobie smigac, po powrocie do ekaniku glownego zastaje ta sama godzine, ktora byla, jak opuszczalem ekran glowny

,
3) slider nie dziala do konca tak jak mi sie wydaje, ze powinien, znaczy sie paluszkiem nie jestem w stanie go otworzyc, a rysikiem tez nei zawsze mi to wychodzi,
4) Gra w kolki nie ma opcji takich, jak w oryginalnym ROMie Diamonda (czyli dochodzenie kulek, po zlikwidowaniu jednego rzedu lub kolumny).
A tak poza tym, kawal dobrej roboty. W/g mnie najlepszy romik, jaki do tej pory testowalem (a nie bylo tego z kolei tak duzo). Czekam na kolejna edycje