Ogolnie rom swietny (12pp) ale ta bateria ( uzywam radia .16 z romu ery 1.93.118.3 ( przy nim dosc dlugo dziala mi bateria )) ..... chwilke potestowalem wiec co do gps moge powiedziec ze dziala swietnie fixa lapie dosc szybko i pomimo chmur lapie 10-11 sat. a widzi okolo 13-14 a z tym roznie bywa ( np zlapanie fixa przy hucie a walsciwie bylej hucie choc w srodku zajmuja sie obrobka metali i cos tam z armatura robia graniczy z cudem ...wystarczy sie nieco oddalic i juz dzial podobnie dzialaja niektore grzejniki autobusowe jak sie zalaczy dmuchawa czy co co tam w srodku jest to nagle gubi kilka sat. albo wszystkie ) ale co do stestowania to o 5 rano odlaczylem od ladowarki, 96% do godz 8. fix w 30 sek ( pierwsze uruchomienie po wyczyszczeniu pamiec i sciagnieciu quick gps-a ). 5 min automapy 5.3, 2 sms, 1 mms, 3 fotki, 3 min tel przez 3g ( z wideorozmowa, na czas rozmowy uzywalem sluchawki bt. pozniej bt wylaczylem) i bateryjka spadla do 83 %. pozniej kilka min rozmow bez bt i 1 mms i 3 sms iiii......bateria 72%, kolejna godzina godzina automapy ( podswietlanie na minimum) 39% baterii pozostalo. 9 minut skype przez wifi z z 35% baterii zostalo 6% wiec zebt dobic dziada wlaczylem teeter-a

. Tyle co do zjadania prądu ..... choć powiem ze niektore romy w mojej starej HIMALAYA tez potrafily wyssac prad w podobnej predkosci ( a baterie mialem 2, jedna 4 letnia i jedna nowiutka i oczywiscie oryginalna). no.... to bylo by tyle. Prawie zapomnialem dodac ze rom nieco szaleje przy zmianie orientacji AM. wraca do TF3D obraca sys na pionowo wraz z AM.
O 0,30 odlaczylem od ladoawrki do teraz( 12,12) mam 98% baterii... pocket lezal nieuzywany przyszly 2 sms-y ale co ciekawe.....przestal dzialac ekran dotykowy ale po SR wszystko dziala jak trzeba.