0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: estor12 w Styczeń 22, 2009, 07:51:24a jeszcze jedno wiem ze jak zainstalowałem wersje ang nowego romu to pisząc sms wystarczy że w polu do kogo zacząłem pisać pierwsze litery lub cyfry i dobierało mi z kontaktów, teraz muszę kliknąć i odszukiwać ręcznie czy może mam cos nie tak ustawione Sprawdziłem wszystkie klawiatury, podpowiadanie przy wpisywaniu imion czy nazwisk u mnie działa.
a jeszcze jedno wiem ze jak zainstalowałem wersje ang nowego romu to pisząc sms wystarczy że w polu do kogo zacząłem pisać pierwsze litery lub cyfry i dobierało mi z kontaktów, teraz muszę kliknąć i odszukiwać ręcznie czy może mam cos nie tak ustawione
Chyba pomyłka To już mi działa Zrobiłem jak napisano Cześć wam i chwała za to... Ale nie mam wibracji przy sms gdy mam telefon uśpiony przyciskiem POWER i wyłączone wake up
Mam tylko jedno pytanie jak zmienić tapete aby była na wszystkich zakładkach a nie tylko na na HOME:(
Nie polecam pliku powyżej rozwalił mi zegar i Sprint theme
Cytat: ciopik w Styczeń 22, 2009, 21:51:48Nie polecam pliku powyżej rozwalił mi zegar i Sprint theme Ale z tym romem i znajdujących się w nim plikach manili nie sprawia żadnych problemów.