Nie oszukujmy się, nowego ROMU XCooma nie będzie - mimo pięknych deklaracji jego niby-znajomych, że się facet pozbiera...
Moim zdaniem nie ma szans.
Proszę o informację, jaki ROM może pretendować do następcy jego dzieła.
Pzdr,
Bam
wiesz co? spojrzałem przed chwilą w twoje statystki i wychodzi mi, że połowa Twoich postów to poganianie xcooma albo ogłaszanie śmierci jego projektu
nie chcesz czekać to nie czekaj. chcesz to czekaj, ale kategoryczne wypowiedzi na
nieznany Ci temat (wola i możliwości xcooma do kontynuowania pracy) nie najlepiej o Tobie świadczą...
pozwolę sobie tylko przypomnieć, że kupując diamonda/mda c IV dostałeś oprogramowanie. nie musisz korzystać z gotowanych romów. zapłaciłeś to wymagaj.
ale na tym forum kucharze robią romy hobbystcznie. w zależności od swojego czasu, chęci udostępniają je innym, nie żądając za swoją pracę zapłaty.
korzystasz to podziękuj, ew. przekaż dobrowolną dotację, pomóż ulepszyć przez konstruktywną krytykę romu, pomóż innym którzy wiedzą mniej niż Ty, ale raczej powstrzymaj się zarzucania kłamstwa innym osobom albo od ogłaszania końca cudzego projektu
czy xcoom będzie kontynuował nie wiesz ani Ty ani ja więc po co o tym gadać?
krzysiecw robi fajny rom (ale z tf3d2 co nie wszyscy lubią), a mike robi ponoć fajny rom z WM 6,5 a poza tym masz bogactwo romów na xda i innych forach
nie da się wskazać jednego następcy. wybierz rom o takich właściwościach, które na których Ci najbardziej zależy