0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witajcie, wczoraj zainstalowalem ten ROM bardzo mi sie podoba ale ma pewien mankament być moze ktoś już poruszał ten wątek ale ciężko coś tu doczytać. Problemem są kontakty mam ich tyle że szukanie po pierwszej literce a potem przewijanie jest nie ergonomiczne do tego oczywiscie kontakty zapisuje w rózny sposób co praktycznie uniemożliwia znalezienie poszukiwanego kontaktu a nie mogę znaleźć zwyklego szukaj po ciągu znaków - może podpowiecie mi czy można coś dograć aby mżna było tak szukać? z gory dzięki
Działa a co do ikonki wystarczy włączyś blu
Kiedy coś będzie nowego z FireRom? Poki co to nie ma lepszego tak czy inaczej romu no ale lubie nowe innowacje w romach.Jeśli chodzi o wm 6.5 to nie widze tego w diamondzie, jakos mi to nie podpasowało.pozdrawiam
Szkoda że wcześniej tego nie wystawiłem jakieś 3 miesiace temu, ale lepiej pozno niż wcale.Tu wystawiam filmik ktory pokazuje jak rozgotować rom np. xcoom'a na kuchni qsqi:http://www.youtube.com/watch?v=j5t7LoEMjE0dla osób które nie wiedzą do dziś jak to zrobić.
ja tylko dalem przyklad zeby nie probowac co do wm 6.5
Nie oszukujmy się, nowego ROMU XCooma nie będzie - mimo pięknych deklaracji jego niby-znajomych, że się facet pozbiera...Moim zdaniem nie ma szans.Proszę o informację, jaki ROM może pretendować do następcy jego dzieła.Pzdr,Bam