PDAclub.pl

Nawigacja GPS => Nawigacja GPS - ogólnie => Destinator => Wątek zaczęty przez: cmax7 w Sierpień 28, 2007, 18:39:51

Tytuł: Destinator PN i mapy z D6. Możliwe?
Wiadomość wysłana przez: cmax7 w Sierpień 28, 2007, 18:39:51
Witam!
Mam pytanko. Od jakiegoś roku pracuję na Destinatorze PN, ale niestety nie które mapy są już lekko nie aktualne. Da się wgrać mapy z Destinatora 6 do PN'a? Jeżeli tak to jak? Podmiana map nie pomaga, prosi o rejestracje, ale po wpisaniu oryginalnego klucza nic się nie da zrobić. Posiadam obie wersje oryginalne, ale nowa 6 nie odpowiada mi pod względem obsługi.  Może ktoś pomóc?
Pozdrawiam Cmax7
Tytuł: Odp: Destinator PN i mapy z D6. Możliwe?
Wiadomość wysłana przez: kucyk_ja w Sierpień 29, 2007, 21:06:52
Możliwe ojakich kluczach mówisz?
Tylko oryginalne i legalne mapy mopzna uzywać.
Pozdrowienia
Tytuł: Odp: Destinator PN i mapy z D6. Możliwe?
Wiadomość wysłana przez: nieboraku w Sierpień 30, 2007, 21:57:18
Moja wersja PN wspolpracuje z mapami z D6, bez prosby o klucze - oczywiscie obie wersje oryginaly... jaka masz wersje tych map? i jakie to mapy? czyzby chodzilo o Polske?
Tytuł: Odp: Destinator PN i mapy z D6. Możliwe?
Wiadomość wysłana przez: domi.pudlo w Sierpień 31, 2007, 21:38:11
POTWIERDZAM.... PN dziala z mapami z D6...
ale gdzies na stronach Destinatora jest darmowy upgrade ... z PN do D6.... :)



Zainstaluj D6 i aktywuj mapy....

Skasuj D6, zostaw mapy na karcie
Zainstaluj PN

i smigaj....

D6.1 nie odpowiada ci ?
Tytuł: Odp: Destinator PN i mapy z D6. Możliwe?
Wiadomość wysłana przez: cmax7 w Wrzesień 01, 2007, 17:29:57
Ok!
Wielkie dzięki za rady. Oczywiście mam oba oryginały. Pracuje w dużej firmie i to szef kupuję taki sprzęt więc się nie przejmuje :)
Nie wiem czemu, ale tak przyzwyczaiłem się do PN że jakoś ciężko mi się z nim rozstać.
Jeszcze raz dzięki!
Pozdrawiam!