zgrywanie map na Asus A639

• 4 Odpowiedzi
  • 2276 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zgrywanie map na Asus A639
« dnia: Czerwiec 06, 2007, 16:17:35 »
mam problem dotyczący zgrywania map, otóż instalując mapę na mojego pocketa, instaluje mi się ona w pamięci pocketa, nie na Flash Disku. Niby mogę zgrać na pamięć pocketa, i później na flash disk ale niektóre mapy zajmują tyle że się nie zmieszczą.
jest jakieś rozwiązanie?
z góry dzięki za pomoc.

*

Offline nieboraku

• **
  • 219
  • Sprzęt: Asus A636N plus KINGSTON 2GB EP, Destinator 6 TS
Odp: zgrywanie map na Asus A639
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 06, 2007, 17:07:48 »
zgrać na SD ;D... a zupełnie serio (chyba, że znowu czegoś nie doczytałem), to najlepiej jest zgrać mapy przez czytnik. Jeśli takiego nie masz, musisz zgrać na kartę. W momencie instalacji z map z Destinatora, masz możliwość wybrania na jaki napęd nagrac mapy. Tam musisz zaznaczyć, gdzie chcesz je nagrać. Domyślnie zawsz jest pamięć wbudowana PDA.

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 06, 2007, 18:17:40 »
no wlasnie, ale w tym problem ze narazie nie mam (wystarczajaco duzej) karty sd zeby zgrac poprzez nia, wiec jest problem. czytnika tez nie mam

*

Offline nieboraku

• **
  • 219
  • Sprzęt: Asus A636N plus KINGSTON 2GB EP, Destinator 6 TS
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 06, 2007, 18:37:41 »
No ale przecież masz 1GB pameci do wykorzystania - tam nie umiesz/możesz nagrać?

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 07, 2007, 08:39:41 »
No ale przecież masz 1GB pameci do wykorzystania - tam nie umiesz/możesz nagrać?

no wlasnie nie moge wgrac OD RAZU z kompa na flash disk 1gb, bo zgrywa mi sie na pamiec pocketa. dopiero wtedy moge zgrac na flash disk... a pamiec pocketa nie mam 1gb zeby sobie zgrac np. 150mb mape europy drog