Drodzy Panowie i Panie. Te aktualizacje nie mają sensu.
Od początku listopada macie na XDA - Pełne Sense 3.5 RcMix od CapyChimpa. Obecnie guru wszystkich developerów. To rom o którym HTC może pomarzyć. Korzystanie ze stocka jest poza lenistwem pozbawione sensu (btw. aktualizacja do 3.0 na DHD też jest już od listopada).
Nie każdy jest chętny do wgrywania własnego ROMu, ja na przykład jestem osobą, która nie lubi mieszać w oprogramowaniu. Miałem iPhone'a wcześniej i nigdy nie zrobiłem jailbreaka (nawet po wygaśnięciu gwarancji, co dla niektórych jest kopem w tym kierunku). Po prostu tak mam i już. Nie ma sensu też nikogo przekonywać że takie czy inne podejście jest lepsze. Ja rozumiem tych co to robią i tych, którzy się nie lubią w to bawić. Ale zauważam, że większość tych drugich nie rozumie tych pierwszych i próbuje (czasem rozpoczynając kłótnie poniżej jakiegokolwiek poziomu - oczywiście nie tutaj i nie teraz

) przekonać ich. Tyle w kwestii offtopu z postu wcześniej...
A żeby to też nie była wiadomość typu offtop...
Wczoraj dostałem zabawny komunikat od mojego DHD - "Twoje urządzenie pochłania więcej energii niż ładowarka jest w stanie dostarczyć, dlatego telefon się nie ładuje"

Oczywiście trochę się naładował, ale bardzo niewiele. Myślę, że winą była nieoryginalna ładowarka, która może mieć inne parametry (samochodowa ładowarka).