x50v problem z BT stereo

• 4 Odpowiedzi
  • 687 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline serek

• 474
  • Sprzęt: SG Note + EEE 1215N
x50v problem z BT stereo
« dnia: Luty 01, 2007, 14:08:52 »
Od niedawna jestem użytkownikiem x50v i liczyłem na to, iż będzie on współpracował z słuchawkami stereo po bluetooth (SE HBH-DS970). Niezmiernie mnie ucieszył fakt, że jednak nie muszę się przesiadać na WM5, gdyż jest odpowiednia łatka umożliwiająca pracę x50v z tego typu słuchawkami. Problem w tym, że gdy po raz pierwszy zainstalowałem tą łatkę zniknęła mi ikonka bluetooth'a w dolnym pasku, oraz nie dało się w ogóle uruchomić BT. Hard-reset i druga próba... sukces! Udało się zainstalować, słuchawki działały, tyle że nie zauważyłem nawet kiedy znowu ikonka zniknęła i ponownie nie mogę włączyć BT :( mam rom A05. Liczę na waszą pomoc :]
MDA III->SPV M3000->Dell Axim x50v->SE P990i->O2 Exec->HTC Kaiser->HTC Diamond->HTC Leo->Samsung Galaxy Note

*

Offline serek

• 474
x50v problem z BT stereo
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 03, 2007, 20:16:46 »
Nie znalazłem jednoznacznego wyjaśnienia dlaczego się tak dzieje, ale jest jeden sposób. Niezbyt wygodny, ale jak na razie jedyny:
1. backup na kartę
2. HR
Trwało w sumie niedługo, ale jak będę musiał robić to raz na tydzień to po prostu zrezygnuje z A2DP na aximie :(
MDA III->SPV M3000->Dell Axim x50v->SE P990i->O2 Exec->HTC Kaiser->HTC Diamond->HTC Leo->Samsung Galaxy Note

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
x50v problem z BT stereo
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 03, 2007, 22:20:51 »
To coś masz nie tak z tą łatką. U mnie nic nie znika po jej wgraniu... chociaż słuchawek nie miałem okazji jeszcze sprawdzić.
Are you shpongled?

*

Offline serek

• 474
x50v problem z BT stereo
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 04, 2007, 22:28:58 »
Jest jedna możliwość: podobno ta łatka była przygotowana do A03 (albo A02?), a ja mam A05. Jak jest u Ciebie z wersją romu? Co do samych słuchawek jednak muszę ponarzekać, gdyż działają tylko w odtwarzaczach. W żadnej grze dotychczasowo nie działają... Ale już miałem parę SR i póki co ikonka nie zniknęła i BT działa więc chyba już będzie OK.

*

Offline tomekd

• 18
  • Sprzęt: x50v
Odp: x50v problem z BT stereo
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 06, 2007, 23:09:36 »
Co zrobić żeby przesyłać dźwięk po BT do komputera i słuchać na głośnikach do niego podłączonych? Urządzenia są sparowane i nie ma problemów z żadnym innym połączeniem jak z Audio Gateway.

Temat podobny więc pozwoliłem sobie odkopać.