Witam, poszukuję specjalisty który potrafi wytłumaczyć może problem wynikający z braku możności połączenia Dell'a x51 z WM6 poprzez BT z PC z zainstalowanym AS 4.5. Wiem ze WM6 jest ugotowany przez Lenny'ego, nie oryginalnie udostępniony przez Dell'a i to może być problemem.. ale może ktoś się bawił tym romem i potrafi rozwiązać ten problem, z kilku informacji wyciągniętych tutaj na forum, w moim przypadku problem polega na tym że próbując sie połączyć z PC z poziomu PPC nie widzi mi usługi AS jako możliwego do udostępnienie i nie mogę przeprowadzić synchronizacji z poziomu PPC. Ktoś może z was specjalistów może miał podobny problem?? ... jeżeli tak to wdzięczny będę za podzielenie się wnioskami i informacjami.
EDIT: Dodam że w momencie jak staram sie połączyć przez BT z PPC to połaczenie się ustanawia bo moze wysyłać pliki z PC na Axim'a ale AS nie synchronizuje się nadal a na PPC pojawia się taka wiadomość:
EDIT2: Walcząc dalej z moim problemem udało mi się połączyć Axim'a z PC przez BT używając BlueSoleil w PPC musiałem ustawić adres modemu BT PAN ręcznie.. i udało się zaskoczyło połączenie jednak ActiveSync w PPC nadal nie widzi usługi PAN ani AS jako usługi która chcę wykorzystać po połączeniu z PC... ktoś ma może pojęcie co moze być tego przyczyną że powyższe usługi nie są pokazywane..??