X50v czy X51v ,dodatkowo pytanie o menadżer BT

• 1 Odpowiedzi
  • 824 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 05, 2006, 19:08:16 »
Witam,

Przepraszam jeżeli powtarzam temat.

Piszcie argumenty za i przeciw dellowi x50v i x51v

Ja wole x50v bo mam przynajmniej menadżer bluetooth widcomma i nie musze upgradować do magneto ,ale mam zapewniony już upgrade

Czy x51v czymś się różni jeszcze od x50v poza pojemnością romu 256,menadżerem ms stack bt i wgranym odrazu magneto??

Generalnie obawiam się tego odrazu wgranego magneto w x51v ,bo jeszcze jest dużo błędów i nie zgodności.

Silentjob cały czas mi mówi,że niby x51v działa dłużej na baterii i ma więcej poprawek,ale przeciez jak wgram do x50v magneto to będe też miał poprawki i dłużej działającą baterie?????

I pytanie o ten nieszczęsny menadżer bluetooth ms stack:

Czy będzie on nie robił problemów z gprs ide pop przez sony ericsson t68i ,współpraca z am i rikaline 6033 i współpraca z słuchawkami Motorola HT820???

Dzięki z góry

I w jakich cenach są ,interesuje mnie pełna legalna gwarancja,może ktoś akurat chce sprzedać?? :)

*

Offline emes71

• 684
  • Sprzęt: Zire71 Treo 650  BB Storm2 BB Bold
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 05, 2006, 20:16:19 »
U mnie bluetooth na x50v wm5 bezproblemowo działa z k700i i k750i ,
activesync też odpalił bezboleśnie. Wm5 na pewno lepiej działa na x51v , wyszedł już rom A06 , do x50v dalej A01.Bateria działa trochę dłużej niż na wm2003se , poza tym zawsze można wrócić do poprzedniego romu.Jeśli chodzi o błędy i niezgodności to najwięcej problemów sprawia nie całkiem kompatybilne oprogramowanie , z tego powodu pożegnałem się z wisbarem i zakupiłem SKMenu