Nie wiem kto wypisuje bzdury ale wiem jedno- tak sie jakos dziwnie sklada ze mam w konsoli SONY PSP wyswietlacz SHARPA
Skoro tak twierdzisz. Ja nie mam Sony PSP, więc tego nie sprawdzę!
Na zyczenie moge strzelic fotkę z odpalonym zdjeciem na obu sprzetach
Nie dziękuję, po co mi to?
Nie ma sensu dorabiac do tego tematu wlasnej ideologii bo ideałem jest NATURALNE odwzorowanie barw
Też tak kiedyś myślałem. Potem jednak zacząłem interesować się fotografią cyfrową i okazało się, że nie wszyscy tak myślą.
Druga sprawa- kontrast.... Ciekawe jaką bajke tym razem wymyslisz by wytłumaczyc niski poziom kontrastu w wyswietlaczu DELLa...
Po pierwsze - panuj nad językiem. To, że się z kimś nie zgadzasz nie znaczy, że ktoś opowiada bajki.
Po drugie - jakbyś zamiast bić pianę, co uwielbiasz, przejrzał moje poprzednie posty w odpowiedzi na Twoje, wiedziałbyś, że nie raz przyznawałem Ci rację, że wolę matryce Sony (a taką mam w 4700), a nie Sharpa.
Wiem czym się różnią i nie muszę do tego oglądać Twoich amatorskich zdjęć. Dotyczy to zaróno kolorów, kontrastu jak i kątów.
No ale skoro Ty wiesz lepiej co ja myślę, no cóż - Twoja sprawa.
Kwestię kątów pod jakimi mozna oglądac ekran DELLa pomine juz milczeniem.... Pewnie zaraz powiesz ze to takze nie jest wada, ze tak ma byc itp bzdury...
Po 1 staram się bzdur nie pisać.
Po 2 pokaż mi, choć jedno miejsce (w tym lub którymkolwiek innym wątku), w którym napisałem że wyświetlacz Della jest lepszy niż w 4700, czy w Looxie:!:
Po 3 mój post wziął się z tego, że sztukę narzekania na Della wyniosłeś na wyżyny sztuki, choć powtarzasz w kółko ciągle te same frazesy, niezawsze zresztą prawdziwe (jak teraz twierdząc, że oba pockety są od tego samego producenta i Dell zamieszcza "ekonomiczne" wyświetlacze).
Po 4 wyobraź sobie, że są na tym forum (nie tylko zresztą na tym) osoby które wolą wyświetlacze Sharpa - pewnie kwestia gustu i przyzwyczajenie. Podkreślę jeszcze raz, tak jakbyś nie zrozumiał -
ja do nich nie należęPo 5 wyobraź sobie, że małe kąty (w
pewnych zastosowaniach) moga być zaletą

Na przykładzie monitorów LCD: w bankach, w kancelariach tajnych, itp.
W PDA przydaje się to rzadziej (a właściwie prawie nigdy). No może w PKP ludziska nie zaglądają mi przez ramię, aby zobaczyć co oglądam