Wynik walki human (czyli ja) v. DellX51+GPS - uzupełnienie wątku

• 0 Odpowiedzi
  • 676 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline slawer

• 9
  • Sprzęt: Apple Cube + Mac OS X 10.4.9
Wizyta w serwisie wyjaśniła wszystko. Odbiornik GPS BT może4 się bez problemu parować z PDA, bić widoczny na liście urządzeń, a mimo to nie pracować. Przesył danych odbywa się kanałem najczęściej ulegającym uszkodzeniu. Z pozoru jest wszystko O.K. a program AM lub Destinaror zgłasza , że nie widzi anteny. Zakup nowego urządzonka rozwiązał wszystkie problemy. Kupiłem GPS BT firmy Media-tech. Ciekawe urządzonko!!. Potrafi z jednym przyciśnięciem guziczka zapamiętać pozycję i diodami w kształcie róży wiatrów pokazywać kierunek powrotu. Ma niezwykle ciekawe oprogramowanie , współdziałające z Google Erth, zapamiętuje przejechaną trasę z podziałem na sekwencje czasowe ( można sprawdzić w których sklepach żona spędza czas, albo...). Jeśli będą zainteresowani, dam pełen opis, już po pierwszych próbach polowych. Te dodatkowe funkcje genialne dla myśliwych i włóczęgów- można łatwo wrócić do samochodu.
Kupie uszkodzony prom kosmiczny typu "Discovery", ewentualnie możliwa zamiana na 2 łodzie podwodne typu Akuła (bez załogi).