Sam uswiadczylem takich 'bajerow', nie musza wystepowac u kazdego. Po 2 dniach jeszcze bym stwierdzil ze przesadzam ale po 5 wiem co mowie - system koniecznie musi byc zalatany!
[Dodano: 2005-11-08 14:39:30]
Na plus:
- nie wiem jak ale jest przyjemniejszy, bardziej schludny, jakis milszy w dotyku,
- zdecydownie lepszy IE,skalowanie obrazkow, calych stron od 50 do 200%,
- nie wystepuje efekt 'malowania',
- zywotnosc baterii (np. wifi on i surfuje sobie na standardowej baterii 3 godziny),
- ekran (to co wysweitla, nasycenie barw itp) az prosi sie by na niego patrzec,
- word,exel,ie - sa tak jakby directdraw (mozna je skalowac zamiast zmieniac czcionki jak w wm2003), kazac wyswietlic 200% a wszysstko dalej jest czytelne i ostre,
- szybszy transfer na kablu USB, ale nic zdecydowanie lepszego,
- proces instalacji: np: z PC - nie pyta sie gdzie, kopiuje cab i na pockecie podajecie, gdzie ma instalowac.
Gdy z cab'a na pockecie; identycznie (pyta sie), a po instalacji nie kasuje, jak wczesniej w wm2003, cab'a,
- milsza w obsludze przegladarka plikow graficznych (thumbnails),
.
Na minus:
- menadzer BT to konstrukcja oparta o konstrukcje cepa,
- generalnie system zabezpieczen jest dalego denerwujacy.
- brak kompatybilnosci ze starszymi systemami (programami na wm2003),
- problem ze sterownikiem graficznym (tu sie nie wiele znam ale np. pocketsnes za chiny nie uruchomicie porawnie, czy gapi czy nie, nie bedzi rysowal nic po za 1-wszą klatke),
- dalej nie ma wpudowanych ustawien barwy dzwieku, szczesciem idealnie dziala znana wszystkim poprawka,
- powerpoint - to chyba jakas pomylka(niska kompatybilnosc z dokumentami PC), po za tym nie myslcie, zejest to PP, 'to' tylko udaje ze umie wyswietlac prezentacje, z pewnoscia nie ma mozliwosci tworzenia,
.
jak cos mi do glowy jeszcze przyjdzie to dopisze

!!!!Oczywiscie wykluczajac opisane wczesniej problemy!!!!