wi fi w x5 POMOCY

• 3 Odpowiedzi
  • 1033 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wi fi w x5 POMOCY
« dnia: Wrzesień 10, 2009, 01:20:52 »
WITAM
Koledzy zupełnie sie na tym nie znam.Jakiś czas temu Kupidem owa x5 na allegro mail mieć juz wi  fi.Zostałem nabity w butelkę.Kupidem wiec kartę(symbol ) zdobyłem sterowniki wgrałem je lecz może mi ktoś  dlaczego nie mogę  sie z netem?palmtop widz hot spota lecz brak poleczenia. .Mam PC 2002 i chce sie  z wolnymi punktami dostępowymi

Odp: wi fi w x5 POMOCY
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 12, 2009, 23:56:03 »
dzieki za pomoc

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 29, 2009, 16:58:36 »
Witam! Mam podobny problem a mianowicie kupiłem axima x5 na allegro razem z karta wifi CF. Podlaczylem ja, zainstalowalem sterowniki jednak nigdzie nie wyszukuje mi jakiej kolwiek sieci do polaczenia sie. Laczyc probowalem sie w paru miejscach gdzie jest dostepny bezprzewodowy internet jednak nawet mi go nie wyszukalo. W telefonie kolegi wyszukuje bez problemu wiec to cos z moim sprzetem. No wlasnie ze sprzetem czy z oprogramowaniem? Czy do tej karty jest niezbedna antena zewnetrzna? Czy trzeba jakos specjalnie "cos" pozmieniac w ustawieniach? Typ karty: LA-4137. Wersja systemu 4.20.1081 (Build 13100).

*

Offline miba

• 4050
  • Sprzęt: Toshiba G900, doszedł x51v
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 29, 2009, 22:31:06 »
Jak w złączu CF pomyka przykładowo karta pamięci to raczej problem ze sterami i softem jest. Jaki system miał Twój kolega?