czemu CF jest jako główna, a nie SD jak zmienić??

• 2 Odpowiedzi
  • 676 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Qbik

• 1495
    • www.wikaro.pl
« dnia: Luty 15, 2007, 10:00:03 »
Kilka razy spotkałem się z tym, że programy zapisują dane na karcie pamięci nie pytaja jakiej tylko zapisują.
Tu właśnie jest problem posiadam mała karte 256 mega CF i 1 gb SD i chciałbym żeby zapisywało te dane na SD

Jako ostatni przykład podam program Mobipocket Reader w którym mozna wybrac main memory albo card i cały czas wrzuca mi ebooki na CF

Jakiś pomysł??

Nie chce mi się kopiować tych z synchronizowanych pozycji albo wyjmowac za każdym razem karty CF.

Jest to jakies rozwiązanie ale tylko zastępcze ;)
axim x51v LennySh_Football WM6.1 L10 & iPhone 3G 16GB z 2.2.1 na pokładzie + BT-359 + 4gb SDHC & CF + AM 5.xx EU
http://www.pdaclub.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6656

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
  • Sprzęt: Dell Axim X51v | Blackberry 8110, 9700, PlayBook
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 15, 2007, 20:02:43 »
Takie coś masz w X51v? :mysli:
U mnie jakikolwiek program bym nie instalował to mam do wyboru Storage, CF Card i SD Card, nie ma najmniejszego problemu z instalacją tam gdzie chcę. To może spróbuj zainstalować jakiś inny program do instalacji?

*

Offline Qbik

• 1495
    • www.wikaro.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 15, 2007, 20:11:00 »
nie chodzi o instalacje tylko w Mobipocket reader instaluje na PC aplikacje i dodaje sobie tam ebooki i pozniej wysylam na Pocket i to wszystko tylko w polu wyboru mam best location, main i card i po wybraniu best location czy card zawsze wrzuca mi na CF :(
axim x51v LennySh_Football WM6.1 L10 & iPhone 3G 16GB z 2.2.1 na pokładzie + BT-359 + 4gb SDHC & CF + AM 5.xx EU
http://www.pdaclub.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6656