RedFish pod PPC2003 i WinXP

• 2 Odpowiedzi
  • 1174 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Listopad 23, 2003, 10:37:37 »
Albo ja jestem strasznie tępy :( albo coś nie tak z tym kompletem. Męczyłem się dwa dni nad prawidłową konfiguracją Rybki i dałem sobie spokój - jak nie to to tamto - nic nigdy nie działało równocześnie, a o dopisywaniu do kalendarza z programu TV to udało mi się tylko przeczytać. FAQ u Rybki jest ok ale niewiele pomógł, centralna załamka.

« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 24, 2003, 10:18:38 »
Witaj. Mam podobny uklad, czyli XP plus Dell z W2003. Ustawienia w opcjach mam nastepujace i dziala to dobrze: wpisane Login i haslo, bez proxy, aktywne uruchamianie ze startem systemu, pobieranie ustawien z serwera na zawsze, spossob instalowania dokumentow przez ActiveSync, podana sciezka "moje dokumenty itd", format HTML, bez polskich znakow, ekran 240x320, kolory 65535. Wybralem synchronizacje reczna, czyli pola zostawilem wolne.
Jedyne, co w tej chwili mnie wkurza, to brak mozliwosci ustawienia powiadomien o czasie rozpoczecia interesujacych mnie programow sportowych. Aktywne sa tylko niektore i to na wybranych stacjach TV. Kanaly sportowe wcale nie daja takich mozliwosci. Funkcja ta dzialala dla wszystkich stacji i programow tylko przez dzien, czy dwa.
Pozdrowienia z Bytomia

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 25, 2003, 20:45:46 »
Na razie żeby się nie pochlastać, podłączyłem sobie kanały z Rybki do AvantGo-działają ok, powalcze jeszcze z RedFishem.