Nie no nie zamartwiaj mnie

Musi być jakiś sposób, jak tu walić jakieś porządne combosy w THPS2 mając przyciski dotykowe tylko?

Mi Remote Keyboard działała w grach - na klawie kompa normalnie wszystko robiłem i gry chodziły, ale te akcelerowane się przycinały

Gdzieś czytałem, że jest jakiś program do mapowania klawiszy - mianowicie przydały by mi się skróty klawiszowe z Fn, ale takie, które wkleją mi dowolny ciąg znaków. Jest coś takiego? W standardowych sterownikach nie ma takich opcji, nie znalazłem też polskich

Mimo to wydaje mi się, że warto wydać te 80 zł na taką klawiaturę, bo pisze się na niej świetnie. Jedyne minusy to ta spacja i to, że pytajnik jest po prawej stronie shiftu, a nie po lewej (co chwila naciska mi się shift + strzałka do góry jak chcę dać pytajnik

).
Klawiaturka bez problemu złożona mieści się w kieszeni

I co z tą dotykową? Jak tu przeglądać strony jak co chwilę dotykowa wyskakuje

edit
Działa granie na emulatorach. Np. w Pocket SNES mogę nawet mapować klawisze z klawiatury! Świetnie się tak gra. Tylko czemu nie chodzi z normalnymi grami? W GeoRally Ex klawiatura nie daje znaku życia, a w StuntCar Extreme potrafię poruszać się po menu, ale za to sterować samochodem już nie

W TCPMP hotkeye reagują - góra mi podgłaśnia, dół zcisza, lewo-prawo przełączają utwory. Więc wnioskuję z tego, że w grach też jakoś musi się dać