Mam duży problem z moim x50v.

Odłożyłem sprzęt na noc był naładowany w jakichś 30% rano próbowałem go włączyć ale nie udało się więc pomyślałem że może wymaga doładowania bo Active sync go rozładował. Bateria naładowała się do 100% (zielona dioda) więc spróbowałem włączyć. Niestety sprzęt nie reagował na przycisk włączenia. Spróbowałem kombinacji hard reset, zmieniłem baterię na drugą z ładowarki, zero reakcji. Próbując różnych kombinacji udało mi się w końcu wejść w tryb flahowania z karty pamięci. Przygotowałem na szybko obraz do flashowania na karcie pamięci (obraz do wm 6.0 wersja A02 tzn taka jak była wcześniej). Po kilkunastu próbach znowu udało mi się wejść w tryb flashowania i przeflashować PDA na wm 6.0 co zostało potwierdzone komunikatem o powodzeniu i prośbą o wykonanie HR. HR nie udało się wykonać tak jakby nie reagował na kombinację przycisku reset + power. Wyjąłem baterię i włożyłem jeszcze raz niestety nadal brak reakcji na klawisze. Postanowiłem jeszcze raz przeflashować tym razempodpiętego do ładowarki niestety problem ten sam zero reakcji na kombinację do HR i brak możliwości odpalenia po włożeniu baterii.

Próbowałem także opcji aby rozładować kompletnie baterie podtrzymującą wyjąłem główną na ponad godzinę i włożyłem z powrotem. Nadal brak reakcji
System był wgrywany zgodnie z opisami na PDA Club czyli wszystkie wersje po kolei wm2003 przez wm5.0 A01, następnie A02 i końcu wm6,0 A02
Wydaje mi sie że za każdym razem wejście w tryb flashowania z SD szło trudniej, więc nie chcę robić tego kolejny raz bez potrzeby.
Napisane: Listopad 13, 2008, 18:40:41
Wiem że to nie zgodne z regulaminem, i mogę dostać się na czarną listę moderatorów, ale bez forum raczej i tak nie odpalę swojego pda jest w stanie ktoś pomóc?