Nowy z X50V parę pytań

• 13 Odpowiedzi
  • 2004 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nowy z X50V parę pytań
« dnia: Grudzień 08, 2006, 14:43:14 »
Zakupiłem x50v WIN 2003 SE-bez żadnej karty pamięci to mój drugi ppc i mam kilka pytań za odpowiedz z góry dziękuję:

1 dlaczego w czasie instalacji nowych gier czy programów widzi tylko pamięć rzędu 20 MB a drugiej pamięci ROM gdzie jest wolnego 90 MB nie widzi-ActiveSync ver.4.2

2 w czasie instalacji nowych gier  lub po instalacji przy próbie uruchomienia gry łączy mnie mnie z internetem -brakuje jakiegoś pliku ale jakiego ?

3 Jakie klawisze robia twardy reset

4 czy folder Built-in Storage to pamięc ROM

5 Jakie gry darmowe na nim chodzą i prosiłbym o jakis link

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
  • Sprzęt: Dell Axim X51v | Blackberry 8110, 9700, PlayBook
Nowy z X50V parę pytań
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 08, 2006, 15:21:32 »
Ad1. Może patrzysz na ilość wolnego RAMu?
Ad2. Nie mam pojęcia co to może być
Ad3. Masz w instrukcji, ja nawet pierwszy HR robiłem bez znajomości kombinacji, ale od razu jedyne co mi sensownego przyszło do głowy to wcisnąć reset i kombinować z powerem, czyli robisz reset - trzymasz, potem power, puszczasz reset i power ;)
Ad4. Tak
Ad5. http://pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=3522
Poza tym na płytce pewnie dostałeś genialne Enigmo i niczego sobie StuntCar Extreme. Inne gierki znajdziesz na forum, ale większość fajnych gierek jest płatna.

Nowy z X50V parę pytań
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 08, 2006, 21:44:49 »
szukam i nie mogę znależć programu na Windows 2003 se do umieszczania ikon na pulpicie.Czy programy pisane na Windows 5.0 są kompatybilne z 2003 SE  ??

Nowy z X50V parę pytań
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 09, 2006, 08:58:19 »
Wielkie dzieki za podpowiedz częsc z nich wypróbowana na PPC ipaq 3950 działała OK ale przy Aximie z SE niezabardzo ale sa dwa których nie miałem wypróbuje może zadziałaja.
Nie posiadam oryginalnej płyty CD moze ktos byłby tak uprzejmy i przegral mi ją to chyba nie jest nielegalne byłbym bardzo wdzięczny oczywiscie nie za darmo.Gośc który mi sprzedał Axima z Allegro nie dał mi jej jedynie instrukcje , papiery i osprzęt.

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
Nowy z X50V parę pytań
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 09, 2006, 21:28:56 »
marian9012 - mogę Ci zrobić obraz płytki z X50v i przesłać.
To jeśli już prośba o płytki to ja bym prosił o obraz płyty do X51v, bo dostałem w pudełku płytę do X50v i niestety nie mogę mieć ToyGolfa, który mi powinien przysługiwać legalnie :) Najdziwniejsze jest to, że mam na kopercie z tej płytki naklejony numer seryjny od mojego X51v, więc chyba w fabryce machnęli się z samą zawartością koperty.

*

Offline narqotic

• 1852
  • Sprzęt: Samsung i780
Nowy z X50V parę pytań
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 09, 2006, 22:01:56 »
A to Ci psikus... a ja dostałem płytkę od x50 :P

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
Nowy z X50V parę pytań
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 09, 2006, 22:22:36 »
Cytat: "narqotic"
A to Ci psikus... a ja dostałem płytkę od x50 :P

Ja chyba też mam tą od X50 dokładnie, bo teraz jak sprawdzałem to nie ma StuntCar Extreme, ale jest Enigmo pod akcelerator. Więc co się Dellowi pomieszało to nie mam pojęcia :terrified:

*

Offline narqotic

• 1852
Nowy z X50V parę pytań
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 09, 2006, 22:23:51 »
Coś mi sie wydaje, że jednak te nasze egzemplarze są refurbished, a nie nowe tak jak zapewniał sprzedawca :/

*

Offline BLAST

• 378
Nowy z X50V parę pytań
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 09, 2006, 22:38:05 »
Hmm ja miałem płytkę dla X51v/X51  :mysli:  Jak dla mnie to jej zawartość mogłaby się jednak ograniczyć właśnie do Toy Golf'a bo poza tym niczego ciekawego tam nie ma.
Axim X51v (LennySh Football AximX51v WM6 ROM #2)

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
Nowy z X50V parę pytań
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 09, 2006, 22:45:43 »
Coś mi sie wydaje, że jednak te nasze egzemplarze są refurbished, a nie nowe tak jak zapewniał sprzedawca :/

Mój na pewno nie, bo sprzedawca załatwia z hurtowni, a Dell był idealny z folią z tymi napisami na ekranie i z oryginalnym zamkniętym pudełkiem no i data produkcji była nowa, a miał też wgrany od razu A12 :) Jeśli miałby być refurbished to sprzedawca musiałby się bawić z zamianą obudowy, fałszowaniem daty produkcji i numerów seryjnych oraz wymianą ekranu czy jego ekstra czyszczeniem, coś mi się nie chce wierzyć, że byłoby to warte zachodu :D

BLAST - możesz mi podesłać Toy Golfa? Nie ma go na eMulu, a szukałem go tam dlatego, że legalnie mi się należy... A nie idzie go nigdzie pobrać/kupić - nie ma go po prostu w necie, nie wiem jakim cudem. Tak samo GeoRally Ex musiałem ściągnąć.

*

Offline narqotic

• 1852
Nowy z X50V parę pytań
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 09, 2006, 22:48:44 »
ja też dołączam się do prośby :))

*

Offline BLAST

• 378
Nowy z X50V parę pytań
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 09, 2006, 23:36:38 »
BatSk8 źle szukałeś ;) Szczerze mówiąc to nie wydaje mi się aby coś takiego było legalne.
Moje pudełko było akurat otwarte ale stan wszystkiego idealny i na 100% sprzęt był nowy.
Axim X51v (LennySh Football AximX51v WM6 ROM #2)

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
Nowy z X50V parę pytań
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 10, 2006, 00:30:25 »
Cytat: "BLAST"
BatSk8 źle szukałeś ;) Szczerze mówiąc to nie wydaje mi się aby coś takiego było legalne.

A mi się wydaje, że jest legalne. W końcu Dell zapewnia o CD z oryginalną wersję ToyGolfa, a ja dostałem Enigmo. Według licencji przysługuje mi ToyGolf i GeoRally Ex, a że mi wsadzili Enigmo to już chyba tylko na moją korzyść :)