Witam,
Posiadam x50v i zastanawiam się nad wgraniem nowego Win 5.0 . Obecnie mam 2003. Slyszałem że istnieje spore ryzyko wykończenia w ten sposób swojego pda. Sam system znalazłem gdzieś w sieci EDK bo na MS Site nic nie znalazlem ani na stronce Dell. Tak czy siak wracajac do tematu. Dla mnie nowy soft oznacza wiecej mozliwosci. Uzywam swojego pda do wysylania i odbierania maili, czasem skype, KONTAKTY!!!, no i excel oraz word to dla mnie podstawa. Niestety troche funkcji mi brakuje w tych ostatnich dwoch. Czesto potrzebuje popracowac na jakies prezentacji. Slyszalem ze w W5.0 jest pps.
Przy okzaji szukam jakies dobrej bazy danych bo te co do tej pory znalazlem do smiechu warte robione na kolanie badziewie. Juz wole w excelu wszystko trzymac. Slyszal ktos jakies dobrej i wydajnej?
Generalnie interesuje mnie ten W5.0 bo ponoc jest jego polska wersja. Niestety nie moge sobie pozwolic na pisanie do klienta maila bez polskich czcionek. Wiec mam spore trudnosci w obecnej sytuacji. Znalazlem jakis progz co robi za nakladke do klawiatury... nie chce mi sie rozpisywac na temat jego wad...
Dzieki
Pozdro
Kwasny