Instrukcja pl

• 11 Odpowiedzi
  • 1910 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Instrukcja pl
« dnia: Październik 15, 2007, 23:42:36 »
Potrzebuje instrukcji obsługi do Dell Axim x51v polska,moze jakiś link
 i jeszce   jak się robi hard reset?

*

Offline AMi

• 1763
  • Sprzęt: Nokia 7110
Odp: Instrukcja pl
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 15, 2007, 23:47:36 »
Hard reset - Axim X51:
To perform an hard reset press and hold the Power button and at the same time the Reset button by the stylus
Release the 2 buttons and you will  see on the screen the instructions To clear all data in the memory
Press Contacts button to complete the hard reset. Otherwise press Mail button to cancel the operation.

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 15, 2007, 23:57:23 »
Nie wiedziałem ze jestem na angielskim forum.a po ludzku nie możesz napisac

*

Offline GrimReaper

• 1177
  • Sprzęt: ♠ HTC Topaz   ♥ Lark FreeBird 43.1
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 16, 2007, 00:26:02 »
Hard reset - Axim X51:
To perform an hard reset press (...)

Aby wykonać twardy reset należy przytrzymać guzik Power i równocześnie rysikiem przycisk Reset.
Puszczając 2 guziki, będziesz widział na ekranie instrukcje usunięcia wszystkich danych w pamięci.
Naciśnij guzik Contacts, by uzupełnić twarde kasowanie. Inaczej naciśnij guzik Mail, by odwołać operację.

To tak po polsku  ;)
Grimi & - Zobacz mnie na GoldenLine

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 16, 2007, 01:16:26 »
Polska instrukcja w pdf jest na stronie della. Nie pamiętam linka ale jak znajdę jutro czas to poszukam... chyba że sam sobie poradzisz.
Are you shpongled?

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 16, 2007, 07:41:58 »
Dzięki piękne już znalazłem na stronie della,ale nie chce mi sie resetować tzn  reset jest ale nie hard, mam kłopoty z ekranem dotykowym nie działa tak jak powinien myślę ze to kalibracja ekranu tak jak np. w mio550

*

Offline AMi

• 1763
  • Sprzęt: Nokia 7110
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 16, 2007, 12:38:38 »
Ekran możesz skalibrować uruchamiając program welcome.exe.
Jest w katalogu Windows na PDA.

« Odpowiedź #7 dnia: Październik 17, 2007, 08:51:03 »
Dzieki kolego ,potrzebne mi to było bo coś ekran dotykowy mi szwankuje  jak odpocznie to wszystko Ok chwile dział i zacina sie i nic nie reaguje na rysik.Zrobiłem kalibracje ,ale niewiele to pomogło

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 17, 2007, 08:54:57 »
może czas zmienić folię?
był opisywany na forum przypadek (właśnie w dellu) gdy po zmianie (zdjęciu) folii przestal się rozkalibrowywać ekran...

« Odpowiedź #9 dnia: Październik 17, 2007, 10:24:27 »
niema foli nówka ,zmieniłem rom na 6. A01 i nic nie pomogło chwile jest ok ekran działa za moment nic pukam i nic nie reaguje moze jakies ustawiwenia są

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 17, 2007, 11:29:11 »
no to zostaje chyba tylko serwus  :(

*

Offline JaroW

• **
  • 224
  • Sprzęt: Dell Axim X50v WM6.1 VOIP Professional  + SD 4GB TRANSCEND 150X + CF 1GB KINGSTON 50X +GLOBALSAT 338
« Odpowiedź #11 dnia: Październik 17, 2007, 15:38:59 »
Potrzebuje instrukcji obsługi do Dell Axim x51v polska,moze jakiś link
 i jeszce   jak się robi hard reset?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dell™ Axim™ X51/X51v
Dokumenty PDF

Aby wyświetlić pliki PDF (z rozszerzeniem .pdf), kliknij tytuł dokumentu. Aby zapisać pliki PDF (z rozszerzeniem .pdf) na dysku twardym, kliknij prawym przyciskiem myszy tytuł dokumentu, kliknij polecenie Save Target As (Zapisz element docelowy jako) w programie Microsoft® Internet Explorer lub Save Link As (Zapisz łącze jako) w programie Netscape Navigator, a następnie określ, gdzie chcesz zapisać pliki na dysku twardym.

Podręcznik użytkownika (.pdf) (2.65 MB)>>>http://support.dell.com/support/edocs/systems/aximx51/po/om/om_po.pdf

Schemat konfiguracyjny (.pdf) (555 KB)>>>http://support.dell.com/support/edocs/systems/aximx51/multlang/Placemat/EMEA2/EMEA2.pdf

UWAGA: do wyświetlania plików PDF potrzebny jest program Adobe® Acrobat® Reader®, który można pobrać z witryny internetowej firmy Adobe pod adresem www.adobe.com.

Aby wyświetlić plik PDF, uruchom program Acrobat Reader. Następnie kliknij File (Plik)® Open (Otwórz) i wybierz plik PDF.

Pozdrawiam. :ok:
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2007, 15:45:26 wysłana przez JaroW »