Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
gorace i sloneczne dni = problem z funkcjonowaniem Axima x50v
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
Dell
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
3 Odpowiedzi
860 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
bartekg1
37
Sprzęt: Dell axim X50V
«
dnia:
Lipiec 18, 2007, 23:17:53 »
Witam,
od kilkunastu dni posiadam Axima X50V i teraz gdy sa gorace dni i uzywam jego jako nawigacji potrafi w kolko szukac trasy na mapie (wina mapy czy axima?) oraz bardzo czesto sie zawiesza nawet 2 cz y3 razy w ciagu np 30 minut... ostatnio nawet raz nie chcial sie uruchomic a chwilke poznije ruszyl.. to tak ze wzgledu na wysoka temperature cz ycos moze byc nie tak z moim aximem?
pozdrawiam
Regulamin!!
ziele
5159
Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
Odp: gorace i sloneczne dni = problem z funkcjonowaniem Axima x50v
«
Odpowiedź #1 dnia:
Lipiec 18, 2007, 23:37:06 »
Jeśli to am to jest to częsty błąd programu. Pomaga wtedy zatrzymanie się na chwile samochodem... idiotyczne ale co zrobić
Co do wieszania to faktycznie może go przegrzewasz. W samochodzie pod szybą może być niezły piekarnik. Elektronika w baterii odłącza ją jak sie nagrzeje do jakichś 60st
Are you shpongled?
intimo
125
«
Odpowiedź #2 dnia:
Lipiec 25, 2007, 11:52:24 »
A mi się tyko raz wyłączył, też myślę że z powodu zbyt wysokiej temperatury. W samochodzie oczywiście. Grzecznie sobie był przymocowany do szyby na ramieniu. Klima działała ale miałem nawiew na ludzi a nie na szybę. Potem ustawiłem nawiew na szybę i wszystko wróciło do normy, temp baterii ok 56*C, gorąc jak cholera
slammer
536
«
Odpowiedź #3 dnia:
Lipiec 25, 2007, 18:19:34 »
mi się raz zrestartował i wcale nie było jakoś gorąco, może bateria nie wytrzymała obciążenia. chciałem jak najszybciej rozładować akumulator - włączyłem więc wifi, BT i wszystko co tam mogłem. po parunastu minutach z odpalonym bejeweled PDA po prostu zaliczył soft reseta. gorący był jak cholera...
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »