Pierwsze co to dzięki za odpowiedzi.
W sumie to dobrze piszecie, co się komu podoba, tylko że jest mały problem. Jestem w USA i w sumie nawet nie wim gdzie moge znaleźć jakiś sklep z PDA wszystko zamawiam przez internet, i dlatego co kupie to się przekonam dopiero pa zakupie

Myślę nad zakupem tego od Krusell`a ale ciąglę się boję że mogę go w jakiś sposób popsuć prześ nadmierne naciskanie wyświetlacza.
narqotic z tą "tęczą" jest dziwna sprawa, dlatego że to jest taka kolorowa plama która jest widoczna na wyłączonym PDA i to najlepiej pod światło.
Popatrzyłem na wyświetlacz dziś rano i nieznikło to do końca, plama się zmniejszyła ale ciągle tam jest. Ma ok 3cm na 2cm. CO najśmieszniejsze plama reaguje na dotyk. Gdy dotykam ją rysikiem to plama się albo rozciąga za rysikiem i wraca do pierwotnego kszatłtu, albo inaczej odbija światło(oczywiście mówię o wyłączonym PDA, gdyż na włączonym jest prawie i ile wogóle widoczna). Wygląda to jakby wyświetlacz się "rozwarstwiał"
Czy za ciepło lub za zimno to nie wiem, był w kieszeni, wyszedłem na zewnątrz, myślę że było koło 5 stopni C, poszedłem do auta i w 10 min byłem w walmarcie i ta ciapka już była.