Dell x51v kilka pytan, od zoltodzioba

• 1 Odpowiedzi
  • 787 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Dell x51v kilka pytan, od zoltodzioba
« dnia: Kwiecień 24, 2006, 19:55:10 »
Witam...

coz moj ostatni post bez wieszkej odpowiedzi :-( pewnie za bardzo przynudzalem....

Teraz moje pytanie dotyczy dziwnych zachowan softu WM5.0. Co to moze byc :-) ...zrobilem wszystko co bylo opisane w postach na temat pojawiajacego sie AS, a on nadal czasem sie sam uruchamia :-( , mozecie mi powiedziec co zle robie ?

Nastepne pytanie, czasem jak go wylacze w sleep mode  to zdaza mu sie wydac jakies dziwne pikniecie z glosniczka tak jak by cos wylaczal/wlaczal, ciezko mi powiedziec po jakis czasie sie tak dzieje, oraz ile razy tak sie stalo, ale faktem jest ze tak bylo :-) ...

i znowu wroce z pytaniem:
"Kolejne pytanko dotyczy wyswietlacza, jak wyglada sprawa z odswierzaniem, czy mozna to jakos zmienic z zewnetrzym oprogramowaniem? Bo dzisiaj jak wyszedlem na zewnatrz w swietle slonca na wyswietlaczu wszystkie bardzo cieniutkie linie jak by skakaly wewnatrz domu gdzie slonce tak nie wali promieniami tego efektu nie widac, hmm moze to tylko zludzenie optyczne ... "

ahia, jeszcze jedno pytanko czy wystawianie axim'a na uchwycie z przyssawka do szyby, w te upalne dni moze mu jakos zaszkodzic ? czy kots z Was jezdzi z tami gadgetem i nie mial wiekszych problemow lub moze mial ?

Pozdrawiam
akiraone

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
Re: Dell x51v kilka pytan, od zoltodzioba
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 24, 2006, 20:11:01 »
Cytat: "akiraone"
coz moj ostatni post bez wieszkej odpowiedzi :-( pewnie za bardzo przynudzalem....

Coś jest na rzeczy, bo nawet w tym poście niewiele zrozumiałem :wink:
Cytat: "akiraone"
ahia, jeszcze jedno pytanko czy wystawianie axim'a na uchwycie z przyssawka do szyby, w te upalne dni moze mu jakos zaszkodzic ? czy kots z Was jezdzi z tami gadgetem i nie mial wiekszych problemow lub moze mial ?

Ja nie miałem do tej pory żadnych problemów z tym związanych i niesłyszałem aby ktoś miał.