Dell AXIM X3 via GPRS ???

• 3 Odpowiedzi
  • 978 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 24, 2006, 16:28:08 »
Witam wszystkich!! Posiadam Dell-a Axim X3 i chciałbym móc łączyć się z netem via GPRS lub WI-FI lecz z tego co widzę to nie ma on anteny WI-FI :( . Moje pytanie brzmi : Co mam zrobić aby móc łączyć się z netem, proszę o pomoc!! Nie jestem pewien ale chyba Axim X3 nie posiada BT :(

*

Offline kuba1961

• 681
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 25, 2006, 16:43:27 »
Najlepsze rozwiazanie to niestety zmiana palmtopa. Kup cos z WiFi i BT. To najlepsze rozwiazanie. Mozesz co prawda dokupic karte WiFi na SD ale to  rozwiazanie ktorego zdecydowanie nie polecam. Mialem kiedys HP1930 i dokupilem WiFi na SD. Najpierw sprzedalem karte a potem HP. Poszukalem, sprawdzilem moje mozliwosci finansowe i kupilem to co mam teraz. All-in-One to jest to.
  Twoj Dell moze jedynie laczyc sie z netem via GPRS poprzez telefon z portem podczerwieni. Jezeli oczywiscie masz telefon z portem modemem GPRS.

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 25, 2006, 19:33:11 »
Oki przez IRDA ale jak skąfigurować mam palma bo on woła o jakiś nr ??? Za bardzo tego nie czaję a przy łączeniu w telefonie zaczyna wybierać ten nr który wpisałem wcześniej w palmie wrrrr  :huh:

*

Offline kuba1961

• 681
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 02, 2006, 14:05:59 »
O zapomnialem ze jestes Szczeciniak. Podaj swoje GG albo wpadnij na SKUP z sprzetem (palmtop i telefon) to zkonfiguruje. Albo typ telefonu i jaka siec to cos napisze.   Odezwij sie na GG 4390465. Co prawda od jutra zmiatam nad morze ale jeszcze dzisiaj jestem. A najlepiej na SKUPIE.