witam, moja zabawka to Axim 50x no i skonfigurowalem net po bt i ok chodzi spoko, skype dziala-chociaz sie gada do kitu bo kiedy ja powiem to musze kilkanascie sekund potem nic nie mowic zeby to jakby przetrawilo sie bo jezeli prowadze otwarta konwersacje z kims to ja siebie slysze jeszcze kilka razy w glosniku i tak samo osoba z ktora rozawiam, ok wiec czy tak ma byc i czy da sie to naprawic - to pyt 1. ; 2. wlasnie z tym Internet Explorerem dziwna sprawa bo jestem online no i pierwsza strona ktora zalozmy wklepuje sie laduje w miare spoko, a np nastepna albo sie zaladuje albo pisze ze nie moze znalezc zrodla czy cos tam i nic(oczywiscie pisze po angielsku) no i nie moge wiecej surfowac po stronkach, mysle se ze moze pamieci za malo, ale po sprawdzeniu sie okazuje ze wcale nie, no to o co moze chodzic? bo chcialbym troszke posurfowac ale sie nie da, no i 3. czy konfiguracja przez ActivSync owocuje wolniejszym polaczeniem niz z pominieciem tej aplikacji czy nie, tak sobie pomyslalem bo mi ten skype przycina ostro i moze chociaz troszke by to przyspieszylo pomijajac ta aplikacje w konfiguracji, czy to glupie? ; sorryyy za tyle textu i dzieki za wszystkie odp. ; bardzo bymchcial dostac odp na te IE bo dobrze wylo by troche posmyrac po stronkach, pozdrawiam Karol