axim x51v właśnie rozpakowałem ...

• 35 Odpowiedzi
  • 12039 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« Odpowiedź #30 dnia: Grudzień 18, 2005, 10:28:28 »
tak się spytam, a czemu wolisz zamówić zamówić w techmarket a nie bezpośrednio ze strony dell.pl ?? mozna dodatkowo rozszerzyć gwarancje i wykupic dodatkowe ubezpieczenie, bo chyba nie chodzi o tą 1zł różnicy w cenie ;)

*

Offline benco

• **
  • 142
  • Sprzęt: Treo 90 -> TT -> HTC Wizard -> HTC Touch Elfin + Samsung OMNIA + Nokia E51i + eeePC 901
« Odpowiedź #31 dnia: Grudzień 18, 2005, 11:16:07 »
Witam!

Ja też właśnie kupiłem do firmy 5 sztuk Aximów x51v i niestety w Techmarkecie nie dostałem ani polskiej instrukcji, ani drugiej płytki z grami :( Wogóle zdobyłem dopiero następnego dnia instrukcje, bo zarzekali się że nie mają !!!

POzdrawiwam
benco

*

Offline mdrobny

• *
  • 63
  • Sprzęt: Dell Axim x51V, Samsung Omnia II
« Odpowiedź #32 dnia: Grudzień 18, 2005, 12:55:24 »
Cytat: "djsuszi"
tak się spytam, a czemu wolisz zamówić zamówić w techmarket a nie bezpośrednio ze strony dell.pl ?? mozna dodatkowo rozszerzyć gwarancje i wykupic dodatkowe ubezpieczenie, bo chyba nie chodzi o tą 1zł różnicy w cenie ;)

probowalem zamowic w dell.pl, ale tam chyba niepowazni ludzie pracuja. zadzwonilem, pogadalem sobie z jakas pania, ktora mowila, ze nie obsluguja klientow detalicznych, tylko firmy, duze podmioty gospodarcze, zamowienia publiczne, itp. na szczescie moglem to zamowic na firme. kolejne pytanie mnie rozwalilo: a ile osob zatrudniacie? to tez chyba przeszedlem pomyslnie, bo ok. 12. powiedziala wiec, ze przysle mi mailem oferte i ... na tym sie skonczylo. w sumie troche szkoda, bo zamiast dzwonic, to moglem od razu zamowic przez www na dell.pl, ale i tak potrzebuje tego sprzecika jeszcze w tym roku, a tu dell.pl niestety sie nie wyrobi.

« Odpowiedź #33 dnia: Grudzień 18, 2005, 22:52:23 »
Próbowałem kupić tak bezpośrednio w Dellu jak i poprzez stronę www.palmtops.pl - ale i tu i tu powiedziano mi, że trzeba czekać od 2 do 3 tygodni. W Dellu powiedzieli, że dlatego, że ten PDA sprowadzą dla mnie specjalnie z Irlandii, a w www.palmtops.pl, że takie są zasady Della i tego terminu nie da się przeskoczyć.

Ponieważ Axim jest prezentem świątecznym dla mojej Szanownej Małżonki to taki czas oczekiwania w moim przypadku nie wchodził w rachubę ...

*

Anonymous

« Odpowiedź #34 dnia: Grudzień 19, 2005, 13:03:42 »
Opś, mała pomyłka  :?  Nie www.palmtops.pl tylko www.palmtops.com.pl - strona Palmtop Experts ...

« Odpowiedź #35 dnia: Styczeń 03, 2006, 18:04:03 »
Cytat: "Jakub Kańczugowski"
Gniazda sa chyba zgodne prawda? Niech jakis posiadacz Della sie wypowie, czy X51 ma taka sama wtyczke jak X30.

Oj chyba nie sa... :/