Axim X50v w samochodzie.... co z ladowaniem?

• 8 Odpowiedzi
  • 1722 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline dolph

• 10
« dnia: Styczeń 25, 2005, 01:02:50 »
Witam,

mam pytanko bo chce della miec caly czas wlaczonego (jako mp3 player) i pytanie mam czy macie moze jakies namiary na ladowarke samochodowa?
Te ladowarki USB - to chyba odpada bo one dzialaja jak dell jest wylaczony, wiec zostaje normalny kabelek... ale czy sa juz takie do x50v ???

z gory dzieki za odpowiedz ;)
dolph

*

Offline Claude

• 2086
  • Sprzęt: htc hd7, ipad2, acer iconia tab w501,
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 25, 2005, 01:05:14 »
Cytat: dolph
Witam,

mam pytanko bo chce della miec caly czas wlaczonego (jako mp3 player) i pytanie mam czy macie moze jakies namiary na ladowarke samochodowa?
Te ladowarki USB - to chyba odpada bo one dzialaja jak dell jest wylaczony, wiec zostaje normalny kabelek... ale czy sa juz takie do x50v ???

z gory dzieki za odpowiedz ;)
dolph

Gdzie Ty znalazles takie informacje "Te ladowarki USB - to chyba odpada bo one dzialaja jak dell jest wylaczony" , dzialaja i laduja normalnie na wlaczonym pda :)
1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....

*

Offline dolph

• 10
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 25, 2005, 23:02:23 »
mam kabelek z della

USB Travel Sync Cable/Cradle for Dell Axim X50

no i z nim jest tak ze jak sie go podlaczy w czasie pracy pda - dioda nie pali sie wcale. po wylaczeniu pda - dioda robi sie czerwona i 'niby' sie laduje. Ale jakos nie zmienia sie na zielona ;/ wiec z tym ladowaniem to jakas dziwna sprawa. Ta wtyczka posiada gniazdo zasilania, jak podepnie sie zasilanie do niej wtedy dioda robi sie zielona po jakims czasie - czyli pda jest full of power.

Jest ktos inny ktory to przecwiczyl????

pozdr
dolph

*

Offline furzyk

• **
  • 239
  • Sprzęt: i8000
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 05, 2005, 18:52:59 »
ja przecwicze za tydzien jak tylko mi go przysla

*

Offline dolph

• 10
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 06, 2005, 17:49:01 »
juz moge w pelni odpowiedziec:

1. na aximsite.com poruszany byl ten temat i sami zobaczycie ze to nie takie proste - dell po prostu nie wydal jeszcze normalnej car-ladowarki do x50v

2. mozna zastosowac 1 model ladowarki o wyzszej mocy do x50 - gdzies znalazlem w sieci sklepik ale byla droga ~20-30$

3. kupilem w necie za 15$ w opcji pre-order byla jeszcze, ale wlasnie przyszla. jak potestuje z jakim speedem laduje to dam znac ;)

*

Offline erloy

• 10
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 08, 2005, 10:15:59 »
Cytat: dolph
juz moge w pelni odpowiedziec:

1. na aximsite.com poruszany byl ten temat i sami zobaczycie ze to nie takie proste - dell po prostu nie wydal jeszcze normalnej car-ladowarki do x50v

A to przypadkiem nie jest ladowarka samochodowa?

http://accessories.us.dell.com/sna/ProductDetail.aspx?TabPage=overview&sku=310-5767&spagenum=1&category_id=6067&brandid=&k=&c=us&l=en&cs=19&mnf=&prst=&prEnd=&mnfsku=&orderby=&searchtype=&pageb4search=&page=productlisting.aspx&instock=&refurbished=

« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 06, 2005, 21:43:43 »
Zamówiłem kilka dni temu ładowarkę samochodową w Dell Polska, czekam na paczkę (57 zł netto)

*

Offline MCR

• 48
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 15, 2005, 07:43:00 »
Dell Polska prowadzi sprzedaż detaliczną? Zamawiałeś telefonicznie czy mailem?

*

Offline oceanic_123

• 43
  • Sprzęt: Samsung SGH-I200
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 15, 2005, 09:26:08 »
Dzwonisz do Della i detalicznie kupujesz na fakturę typu ProForma. Są dostępne od ręki, na realizacją zamówienia trzeba czekać około 11 dni. Też ostatnio sobie u nich zamówiełem i też czekam.