Axim X30 - martwy :(

• 3 Odpowiedzi
  • 892 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Axim X30 - martwy :(
« dnia: Luty 21, 2007, 09:30:04 »
Witam
Po zakupie Aximka x30 624 Full cieszyłem się nim przez 2 miesiące a potem gdy był władowarce i chciałem go użyć - niestety nie dał się włączyć i tak mineło półtora roku i aximek leżał w szufladzie. Efekty jakie są to gdy jest podłączony pod ładowanie świeci się bursztynowa lampka i to jedyny efekt jego życia :(
Próbowałem oczywiście kombinacji kontakty+scrol+ power + reset ale nic to nie dało lub poprostu mam niefarta przy tworzeniu tej kombinacji (z tego co czytałem nie wszystkim odracy to działa).

Czy koledzy mają jakiś pomysł by znów się cieszyć tym miłym sprzęcikiem :)

Pozdrawiam,
Marck

*

Offline s4q

• 12
Odp: Axim X30 - martwy :(
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 04, 2007, 21:52:06 »
jak lezal poltora roku  w szufladzie bez ruszania to bateria mogla siasc, sprobuj z inna. A wczesniej przestal dzialac bez powodu czy jak? bo jest to malo precyzyjnie opisane. Doznal wczesniej jakiegos upadku?

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 20, 2007, 15:21:36 »
jak lezal poltora roku  w szufladzie bez ruszania to bateria mogla siasc, sprobuj z inna. A wczesniej przestal dzialac bez powodu czy jak? bo jest to malo precyzyjnie opisane. Doznal wczesniej jakiegos upadku?
Bateria jest ok. Palmik działał działał aż pewnego ranka nie odpalił i sytuacja ta trwa tak do dziś :( Palmik nigdy nie upadł.
Pozdrawiam i może ktoś ma jakiś pomysł  ;)
Marek

*

Offline ornitolog

• 2466
    • Odkrywczy
  • Sprzęt: Nokia Lumia 630
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 20, 2007, 22:25:12 »
a bootloader się włącza?
HR probowałeś zrobic?