Co warto back`upowac przed hard resetem?

• 3 Odpowiedzi
  • 740 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Co warto back`upowac przed hard resetem?
« dnia: Sierpień 16, 2007, 17:46:15 »

Witam,
Z gory przepraszam za lamerskie pytanie. Ale jak zakupilem C2 to troche poczytalem, poustawialem co mi bylo potrzebne i przestalem sie tematem interesowac. Chyba wyroslem z bawienia sie telefonem .... Teraz nawet nie bardzo wiem, z ktorej strony zaczac. Co wiecej siedze teraz na GPRSie i mam tez ograniczone mozliwosci szukania informacji ...

Chcialem zrobic hard reset bo moj C2 ostatnio strasznie przymulac zaczal. Na co warto zrobic backup i czym (nie bijcie za to pytanie ....) ... O ile dobrze pamietam activsync mial taka opcje ... Przychodza mi do glowy smsy, oczywiscie kontakty, kalendarz ( z ktorego nie bardzo korzystam ...). Cos jeszczze warto zrobic?

*

Offline vlodeck

• 732
  • xda-dev mod
  • Sprzęt: Hejcztisi Magic
Odp: Co warto back`upowac przed hard resetem?
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 16, 2007, 22:27:42 »
Jesli nie potrzebne ci zadne programy, tylko SMSy, emaile, kalendarz i kontakty to wystarczy program PIMBackup. Mozesz go znalezc na googlach albo na forum.xda-developers.com.
Macbook Black

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 16, 2007, 23:25:48 »
Dzięki. Wypróbuje ... Kurde, od nowa tylko nie podoba mi sie, ze od nowa bede musial wszystko ustawiac ... ehh ...

*

Offline AMi

• 1763
  • Sprzęt: Nokia 7110
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 16, 2007, 23:39:03 »
Nic nie będziesz musiał ustawiać od nowa, jak użyjesz jakiegoś dobrego programu do backupu. Ja używam SPBBackup. Bardzo dobry. Backup ma postać pliku exe. Po utracie danych (np hard reset) uruchamiasz z karty ten plik (program) i wszystko zostaje przywrócone.