spv classic (ROM)

• 6 Odpowiedzi
  • 843 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

spv classic (ROM)
« dnia: Sierpień 14, 2005, 20:52:44 »
no wiec sprawa jest nastepujaca moj spv nie ma zasiegu chociaz ma. wiem ze to absurd ale na ekaranie jest normalnie idea i zasieg pelny a jak sie do mnie dzwoni to abonent ma wylaczony fon lub jest po za zasiegiem nadajnikow. zrobilem harda i nie pomaga chcialem zmienic roma lecz mam fr a z linkow ktore sa na forum nie idzie pobrac tylko tego ktory ja wlasnie potrzebuje. wiec jezeli ma ktos na kompie roma francuzkiego na spv classic to bardzo prosze o przeslanie mi go na maila, albo jezeli ktos zna innego linka z ktorego idzie go pobrac to tez bede rad. sprawa jest naglaca poniewza zaniedlugo wyjezdzam na dluzszy czas i fona musze miec sprawnego. jezeli zna ktos moj problem i zna inny sposob na niego niz zmiana roma to bede ogromnie wdzieczny za wskazowki. odrazu zaznaczam ze przekopalem forum i widzialem podobne problemy lecz nie takie same i zaaden ze sposobow opisywanych w nich nic nie dal. czeeekam i z gooory dziekuje.

ps. PAAALI SIEEE (z tym problemem)
jak ktos woli to porsze oto moje gg 5749277 mozemy pogadac osobiscie

spv classic (ROM)
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 16, 2005, 01:29:56 »
NO WIDZE ZE NIKT Z CZYTAJACYCH NIE MA RECEPTY NA MOJA CHOROBE. NO WIEC ODRAZU SPROSTUJE ZE WRZUCILEM JUZ PO RAZ 2 NOWEGO ROMKA NA MOJEGO SPV I NIC!!!! DALEJ LIPA. ALE WRZUCALEM DO FONA INNE AKTYWACJE I CO CIEKAWE KAZDA SMIGALA W NIM JAK NALEZY I MOJA AKTYWACJA W INNYCH KOMACH TEZ DAJE RADE BEZ ZADNEGO PROBLEMA A PO POWROTNIM WLOZENIU MOJEJ AKTYWACJI DO MOJEGO KOMA JEST LIPA. HMMM... CZY MAM Z TYM ISC DO SERWISU MOJEJ SIECI(idea)?????????? SAM JUZ NIE WIEM CO MAM ROBIC ALE KAZDA RADA BEDZIE MILE WIDZIANA

*

Offline Davka

• *
  • 73
    • http://bt.davka.info
spv classic (ROM)
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 16, 2005, 19:35:09 »
Może pokombinuj coś w Settings - Phone - Network.
No i pójście do serwisu Idei tez nie zaszkodzi, choć jeśl ito wina SIMa to chyba nie wymienią tak szybko.

spv classic (ROM)
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 16, 2005, 22:49:02 »
no dzieki w sumie to niby dzial ale przy jkazdym ponownym osdpaleniu musze grzebac w networku wiec nie jest pieknie ale i tak jest ok bo bynajmniej wiem jak zrbic zeby dzialal do wylaczenia, potem musze ponownie ntworka poustawiac w sumie wystarczy ze tam wejde w sieci jakie ma obslugiwac dam done i po ponownym wlaczeniu dziala DZIEEEKI WIEEELKIE

spv classic (ROM)
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 21, 2005, 18:41:00 »
no a teraz to juz calkiem klapa nie dziala zasieg i koniec, nadal tylko na mojej karcie w moim fonie POOOOMOOOOOCYYYY

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
spv classic (ROM)
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 21, 2005, 18:48:04 »
Wiesz my nie jestesmy tutaj jakimis magikami... po prostu czasem bez udzialu serwisu lub wymiany karty SIM na inna u swojego operatora pewnych problemow nie przeskoczysz. Dlatego wykrzykiwanie pomocy w tej czy jeszcze dluzszej formie nic nie da. Gdyby ktos cos wiedzial to by odpisal.

spv classic (ROM)
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 22, 2005, 11:38:58 »
ja rozumie w pelni o co chodzi liczylem tylko na to ze moze mial ktos juz taki problem i powie mi dokladniej co mam robic, bo zeby wymienic sima musze jechac ok 60 km do serwisu glownego bo w punktach idei w moim miescie powiedzieli ze tylko tam to mozna zrobic