Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Smartphone - ogólnie (WM Standard)
HTC Smartphone
Canary
samowola telefonu-spv
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
samowola telefonu-spv
11 Odpowiedzi
1507 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
neoska
samowola telefonu-spv
«
dnia:
Grudzień 25, 2004, 23:01:34 »
witam
wlasnie moj kochany telefonik-spv classic mnie nieziemsko zdenerwowal- niby blaha sprawa- rozladowana bateria- telefon padl,-hmm niby nic, ale w momencie gdy dotarlam do ladowarki- wlaczylam telefon to okazalo sie, ze ma cale oprogramowanie po francusku!!!! a nie jak dotychczas- polsko-angielski. Mam pytanie do was- co ja mam z tym zrobic!! Kurde ja chyba tego telefonu nie rozumiem i nie lubie i to pewnie z wzajemoscia
dzieki za wszelka pomoc i przepraszam, jesli powtorzyl sie temat- niestety nie mam wystarczajaco duzo czasu, aby przejzec archwia. Pozdrawiam wszystkich
neoska
samowola telefonu-spv
«
Odpowiedź #1 dnia:
Grudzień 26, 2004, 16:03:02 »
hmm z językiem sobie poradziłam i mam teraz polsko-angielsko- francuskie menu- przy czym jak wchodzę w programy to mam angielsko-francuskie nazwy, jak wybieram opcje more to mam to samo menu, tylko z innym ułożeniem i zakładki mają polskie i francuskie nazwy- jak znów dam more to mam znów to samo i znów w innej kolejności wymienione :/ wrrr nie mam pojęcia co się stało z tym telefonem, hmm poza tym nie mogę pisać smsów- w momencie gdy wybieram opcję- new to nic mi się nie pokazuje, to samo gdy naciskam na replay- nic zero rekacji :/ jeśli ktoś ma jakiś pomysł co się temu telefonowi stało i jak mogę sprawić, aby wrócił do poprzedniego stanu- to czekam na jakieś informację- dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
kanczug
19211
samowola telefonu-spv
«
Odpowiedź #2 dnia:
Grudzień 26, 2004, 16:10:05 »
Zrob twardy reset.
neoska
samowola telefonu-spv
«
Odpowiedź #3 dnia:
Grudzień 26, 2004, 16:19:10 »
hmm jest jednen problem nie mam bladego pojecia jak to zrobic :/
kanczug
19211
samowola telefonu-spv
«
Odpowiedź #4 dnia:
Grudzień 26, 2004, 16:42:34 »
Jest taka funkcja szukaj na forum...
neoska
samowola telefonu-spv
«
Odpowiedź #5 dnia:
Grudzień 26, 2004, 16:48:52 »
oki dzieki wielkie- wyruszam na poszukiwanie
Adiemus17
84
samowola telefonu-spv
«
Odpowiedź #6 dnia:
Grudzień 27, 2004, 08:01:35 »
Widze ze szczesliwych uzytkownikow spv coraz wiecej, niemartwcie sie, takie tracenie danych, skrzynek wysypywanei sie softu, zfrancuszczanie menu i inne bajery ma on wbudowane, to taka atrakcja, najelepiej sie zabezpieczac, bo przy dobrum uzywaniu sofcik pada ze 2, 3 razy w miesiacu:)
kanczug
19211
samowola telefonu-spv
«
Odpowiedź #7 dnia:
Grudzień 27, 2004, 10:34:19 »
Albo po prostu trzeba sie przesiasc na nowszy model. W koncu SPV Classic to byl praktycznie eksperyment
Adiemus17
84
samowola telefonu-spv
«
Odpowiedź #8 dnia:
Grudzień 28, 2004, 12:26:49 »
C500 moze:>? neiwiem czy bylem slepy ale koszty wraz ze sprowadzeniem nieprzekraczaja tysiaca zl, a sprzet kosmiczny: >
kanczug
19211
samowola telefonu-spv
«
Odpowiedź #9 dnia:
Grudzień 28, 2004, 13:55:20 »
No jak niecaly tysiac to niezla cena. Niby gdzie to mozna za tyle kupic?
Adiemus17
84
samowola telefonu-spv
«
Odpowiedź #10 dnia:
Grudzień 28, 2004, 17:19:51 »
gdzies na jakis aukcjach w anglii(netowe aukcjie) neiwiem, niedam glowy sciac, jak bede mial chwiel to odszukam i podkleje:)
michau19
27
samowola telefonu-spv
«
Odpowiedź #11 dnia:
Grudzień 31, 2004, 00:43:15 »
g*** prawda ze sofcik sie sypie...moj chodzil kilka miesiecy i telefon sprzedalem...zadnych problemow...co do menu...szczerz mowiac nie pamietam gdzie ale jest gdzies w ustawieniach opcja ze wybiera sie karj...stand. jest ustawiony na francuski...mozna zmienic na inny i po tym zabiegu soft magicznie zmienia sie na angielski
...szkoda ze nie moge opisac gdzie to dokladnie bylo ale pamietam ze pod funkcja okreslania formatu wyswietlania daty
powodzenia
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »