Problem z SPV ( hard reset)

• 9 Odpowiedzi
  • 2749 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 19, 2005, 13:03:57 »
Jestem nowym użytkwnikem spv classic i mam z nim problem.
Niemoge zrobic mu formata wyłoncze telefon załoncze od nowa przytrzymująć record baton pokazuje sie że znalazł karte potem ekrat botowania i wciskam dzoja i nic pokazują sie 3 paskie na kturych jest napisane canary i coś tam i niec niemoge go sformatowac.Korzystałem z tej stronki http://www.msmobiles.com/catalog/i.php/166.html
Prosze was o pomoc.Z gury dzienkuje.

« Odpowiedź #1 dnia: Luty 19, 2005, 20:16:34 »
sluchaj jak wcisniesz dzoja to trzymaj z 3 sekundy dopiero po tym ci sie pokaze co i jak

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 24, 2005, 02:35:56 »
w sumie ja mam ten sam problem trzymałem nawet minute ale nic z tego :-/

*

Offline s-s-z

• 26
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 24, 2005, 13:19:09 »
Szybciej przyciskajcie klawisz funkcyjny jest na to ok 2s.A potem wszystko jest zmudne i dlugie dosyc a fon przestaje reagowac na jakiekolwiek przyciski wiec bez paniki niech wszystko plynie swoim torem panowie.Jak bedzie jakis problem przesle poradnik z opisem i ilustracjami.

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 25, 2005, 02:10:57 »
ja prosze o taki poradnik dj.rafito@poczta.fm

« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 09, 2005, 22:17:01 »
Witam.
Moge prosić o ten poradnik?
abambi87@wp.pl

Z góry THX.
Pozdro

« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 10, 2005, 14:06:34 »
to i ja również poprosiłbym o pomoc, bo zdaje się że też swoją spv zwiesiłem geris na o2.pl

« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 27, 2005, 11:50:57 »
mam tez tak jak ludzie wyzej, naciskam srodkowy przycisk i nic sie nie dzieje, moge nawet minute trzymac, probowalem wiele razy, moglbym tez prosci o ten poradnik? moj email:  mawra@wp.pl

« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 22, 2005, 09:05:43 »
Cytat: s-s-z
Szybciej przyciskajcie klawisz funkcyjny jest na to ok 2s.A potem wszystko jest zmudne i dlugie dosyc a fon przestaje reagowac na jakiekolwiek przyciski wiec bez paniki niech wszystko plynie swoim torem panowie.Jak bedzie jakis problem przesle poradnik z opisem i ilustracjami.

Mam podobny problem, paski "canary" sa i nie znikaja pomimo iz dokonuje twardego resetu po wyjeciu baterii nadal sie pojawiaja i tak w kółko; majgorsze ze nic nie robilem tylko po zaiwszeniu chciałem go ponownie włączyć...???

ZAZNACZM IZ PRZYCISKAŁEM WSZYSTKO TAK SZYBKO JAK TRZEBA I PO KOMUNIKACIE IŻ SFORMATOWAŁ SIĘ WYCIAGAŁEM BATERIE PO CZYM PROBLEM POJAWIA SIE PONOWNIE....?

Czy ktoś mial podobny problem ?? Bez tego tel jestem całkiem bezradny

PROSZE O POMOC.

*

Offline lato

• 17
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 28, 2006, 20:32:49 »
kilkinołem tak jak trzeba wszystko ok ale potem mam tylko biały ekran i nic więcej