Prezent dla wszystkich z SPV

• 10 Odpowiedzi
  • 5734 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 08, 2005, 15:02:41 »
Witam, jestem nowy i pragnę się wkupić - jako wpisowe proponuję program SMARTIONE (tak, przez "i") ze strony http://www.metropical.com/ - można nim usunąć blokadę aplikacji (!!!), modyfikować rejestr SPV z PC, wgrywać programy, dzwonki, filmy i orazki, oraz robić wiele innych fajnych rzeczy... Jest za darmochę, a tym którym nie chce się rejestrować na w.w. stronie radzę poszukać programu na Google - jest jakaś czeski adres z tym programem - najnowsza wersja to 1.4.1.0
Pozdrawiam - Jacek Macznik

[Dodano: 2005-06-08 15:33:48]
To jeszcze raz ja.
Zapomniałem napisać że program ten działa z SPV Classic, E100, E200 i C500. Jak jest z Motorolą nie wiem - nie sprawdzałem. Telefon trzeba najpierw połączyć z PC przez ActivSync, potem włączyć program SMARTIONE i do dzieła...
Pozdrawiam

« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 08, 2005, 13:01:56 »
ale jak do dzieła?? gdzie to wyłączyc??

*

Offline norberttt

• **
  • 210
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 08, 2005, 20:36:03 »
hmmm dosc wyraznie jest wszystko napisane(jak na moja glowe), przeczytaj ze dwa razy po trzy razy i bedzie wszystko jasne:)  albo choc napisz nieco wiecej co dokladnie chcesz zrobic.

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 09, 2005, 09:14:47 »
wyłączyc blokadę microsoftu,ale dzięki już sobie wyłączyłem w inny sposób i jesli ktoś ma problemy służe pomocą ,wytłumaczę wszystko krok po kroku i podeślę potrzebne pliki.jacy nie życzliwi ludzie tu na tym forum są!!! Myślą ze wszystkie rozumy pozjadali ,zamiast pomóc laikowi.

*

jacek.b

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 09, 2005, 10:02:01 »
Głupoty opowiadasz. Ludzie tutaj są życzliwi i chętnie pomagają, pod warunkiem, że pytający wykona minimum wysiłku i zrozumiale sformułuje swój problem. Takim skamleniem możesz co najwyżej odwieść kilka osób od chęci niesienia pomocy.
"ale jak do dzieła?? gdzie to wyłączyc??" - Gdzie tu była treść?

*

silentjob

« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 09, 2005, 12:45:30 »
Dokładnie. Konkretne pytanie, konkretna odpowiedź, jeśli sie nie podoba, nikt nie zmuszą Cię do przesiadywania tutaj.

« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 09, 2005, 13:37:02 »
ok,macie racje,tutaj może niezbyt dokładnie się okresliłem ale w innych topikach jak o coś pytałem to albo odsyłali mnie do anglojęzycznych stron (nie znam angielskiego,jestem polakiem,czy kazdy musi znać ten język?),albo do działu FAQ,gdzie nie ma nic co by było przydatne.Powinien byc taki dział czy topic dla początkujących,co trzeba zrobić przy kupnie np. takiego SPV,co trzeba wgrac,podstawowe oprogramowanie,jak i co poustawiac,,wszystko w jednym miejscu.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 09, 2005, 17:25:36 »
Napisz taki topic... to bedzie. Jak widzisz kazdy tylko wymaga... ale nikt jakos nie zabral sie by cos takiego napisac.

« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 24, 2006, 17:14:21 »
Macie link do czeskiej strony z ktorej morzna sciagnac Smartione bez logowania itracenia czasu. http://www.mobilnaut.cz/?inc=download&id=27
zycze powodzenia w sciaganiu blokad. File\security\unlock

Lamus:(
« Odpowiedź #9 dnia: Luty 01, 2006, 22:47:09 »
Dobra Panowie skoro mowicie ze pomagacie poczatkujacym to ja mam duzo pytań:) na ktore prosze zebyscie odpisali mi na mail...
1. Mam SPV classic a bynajmniej tak mi sie wydaje. w kazdym badz razie telefon wyglada tak jak ten po lewo na stronie:
http://www.smartphonefrance.com/rom.asp
i mam do tego telefonu kabel usb i komputerek na win 98 ale nie mam zadnego oprogramowania i nie wiem jakim programem moge polaczyc ze soba te rzeczy zeby wszystko dzialalo cacy:)
2. NIe mam tez pojecia kiedy kiedy juz sie polacze jakim programem moge obslugiwac ten telefon z kompa.
Wszystkie odpowiedzi prosze o kierowanie na mojego maila: micaello@tlen.pl i gdyby ktos w ramach przyplywu litosci zamiescil w zalacznikach te programy albo podal linki to bede bardzo bardzo bardzo wdzieczny...
Z gory dziekuje za pomoc klubowiczow i pozdrawiam wszystkich:)

*

Offline holtex

• 1277
  • Białystok
  • Sprzęt: xperia x8 , n95 8gb
« Odpowiedź #10 dnia: Luty 02, 2006, 14:31:19 »
Program do obsługi telefonu ActiveSync