POMOCY JAK ZDJAC SIMLOCK Z SPV CLASIC

• 2 Odpowiedzi
  • 903 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ElectricPl

• 4
  • Life is Brutal, Full of zasackas
    • Projektowanie stron internetowych Mława
  • Sprzęt: SPV M650
« dnia: Grudzień 30, 2004, 00:38:46 »
Ludzie .. POmocy..COs odwalilem..Wszystko chodzilo pieknie.ALe zachcialo mi sie Przez jakis program z kompa wpisac jakis kontakt do SIm kary .. no i cos sie walnelo..NA dodatek przelozylem karte SIm do starego telefonu a on tez PADL!!! no jakas zemsta czyc o?? Ale wzialem karte od siorki i wlozylem do SPV po przyjeciu pinu nie znajduje sieci .. Ptem wkladam Znow HAYAH i jeszcze gorzej..DOmniewam ze to chyba sie jakas blokada przywrocila .. POMOCY bardzo prosze jak zdjac Blokade programem czy czyms INNYM .. PROSZE o jak najszybsza odpowiedz..

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 30, 2004, 01:43:58 »
Jest taka funkcja szukaj na forum...

*

Offline ElectricPl

• 4
  • Life is Brutal, Full of zasackas
    • Projektowanie stron internetowych Mława
  • Sprzęt: SPV M650
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 30, 2004, 02:00:27 »
Juz znalazlem do zdejmowania sim...Bo mam najnowszy rom wgrany 1.6 .Ale sprawa jest taka ze jak wgralem najnowszy rob to wszystko bylo ok .. bylo bez simlocka .. nie wiem czy teraz jest bo nie widzi mi sieci i wywala ze karta jest uszkodzona wsadzilem od ery to poszlo ale nie ma zasiegu.. boje sie ze bedzie mi SPv sluzylo jako breloczek.A dla malo poinformowanych zeby zdjac sima z SPv z najnowszym softem potrzebny jest programik SPVUnlock2 bo jednynka sobie nie poradzi .. dostalem kodzik .. i nie mam go gdzie wklepac wiec mysle ze blokade mam zdjeta.. Sam juz nie wiem ..mialem go jutro sprzedac a tu taki kibel .. JEszcze raz prosze o pomoc!