pomocy!!! w spv classic

• 4 Odpowiedzi
  • 943 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pomocy!!! w spv classic
« dnia: Styczeń 19, 2006, 20:23:42 »
prosze o pomoc !!  kupilem nie dawno spv i nie moge sie polapac moze ktos ma polska nakladke na spv classic , bo mam taki problem z profuilem mam ciagle ten sam headset ui nie moge go zmienic na inny profil nie wiem co sie dzieje bo w tym profilu nie mam glosu chyba ze uzyje sluchawek to dopiero mam

*

Offline WaldekGo

• 1522
    • smartphone.net.pl
  • Sprzęt: Touch HD2, TyTN II, Hero, Diamond, HTC p3300, SPV, SPV e200, SPV c500, SPV c550
pomocy!!! w spv classic
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 20, 2006, 11:22:54 »
Myślisz, że polska nakładka pomoże na gniazdo słuchawkowe? Ciekawa koncepcja..
No chyba, że czegoś nie zrozumiałem, co jest bardzo możliwe, może to ktoś na polski przetłumaczyć?

*

Offline sarinn

• **
  • 209
  • Sprzęt: iPhone 3GS 16GB + SPV e200 + SD 256MB; SPV e650 +
pomocy!!! w spv classic
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 20, 2006, 11:45:37 »
Pewnie chodzi o ten popularny problem z gniazdkiem słuchwkowym (blaszka ktora "wykrywa" obecnosc sluchwek)

crimia: twoj telefon mysli ze masz caly czas wlozone sluchawki w gniazdo. Powoduje to "zacinajaca sie" mala blaszka ktora to wlasnie sluzy do automagicznego przelaczania sie telefonu w profil "headset"
Problem byl juz przerabiany na forum. Poszukaj dobrze. Twoj polski jest faktycznie jakis niezrozumialy.

chyba ta
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 20, 2006, 15:08:42 »
sarinn chyba amsz racje a poradzissz cos na to ??????????

*

Offline yachu

• *
  • 65
pomocy!!! w spv classic
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 07, 2006, 10:56:34 »
U mnie pomogo pogrzebanie trochę słuchawkami w gniazdku, pare razy wlozylem wyjalem i gotowe ;), niestety jakis czas pozniej sluchawki zaczely mi grac na 1 ucho (czesto uzywalem i wejscie moglo się wyrobić)
zalecam ostroznosc z tym wejsciem, nawet jak się naprawi bo w tym modelu jest wyjatkowo slabo wykonane. W wejsciu jest blaszka (chyba ta bardziej w srodku) której zwarcie  informuje telefon czy sluchawki są w środku czy nie.
Na zagranicznych forach czytalem gdzieś o wpisie w rejestrze, który wylacza na stałe profil słuchawkowy.
W ostatecznosci mozesz iść do jakiegoś magika ze stacją lutowniczą i niech naprawi :), tylko niech uwaza zeby nie polamac zatrzasków w obudowie, bo telefon jest dosyc wymyslnie pozamykany. pzdr