Nie mogę napisać SMS w SPV classic

• 6 Odpowiedzi
  • 1063 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 04, 2005, 22:27:32 »
Od około miecha mam SPV classic ogółem fajny telefon ale od czasu kiedy walnąłem mu hard reset (tak myślę) nie mogę pisać smsów jak na ciskam na gózik new mesage nic się nie dzieje !!!!!
Pomocy!!!!!!!!!!!!!!
ps.wcześniej działały sms w 100% nie wiem może niechcący zmieniłem jakąś funkcje proszę o szybką pomoc!!!!!

[Dodano: 2005-03-04 22:44:46]
Może jest jakiś program pozwalający wysyłać i odbierać smsy poza tym wbudowanym jeśli tak prosze o link albo porady cokolwiek bo tak się nie da żyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 05, 2005, 00:01:01 »
oj zrob jeszcze raz hard reset zainstaluj od poczatku rom i tyle po co kombinowac?? bedziesz mial defaultowe ustawienia i raczej napewno bedziesz mogl smsowac

*

Offline s-s-z

• 26
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 05, 2005, 17:38:03 »
Mialem to i pomoglo tylkko wsazystkie contakty z karty sim skopiowalem  do SPV i bylo w pytke:)

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 05, 2005, 18:43:57 »
Cytat: s-s-z
Mialem to i pomoglo tylkko wsazystkie contakty z karty sim skopiowalem  do SPV i bylo w pytke:)
eh s-s-z uzywaj jezyka w bardziej komunikatywny sposob..miales "to" czyli problem z smsami..."i pomoglo" ale co pomoglo? hard reset czy zapisanie kontaktow z karty sim w telefonie??

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 05, 2005, 20:20:23 »
Ja tesz prosze nie wypofiadac sie w ten sposub - wlasnie w ten ktorego sam teraz uzylem. Kultura wypowiedzy na forum wymaga stosowania tradycyjnych polskich wyrazow... chocby bez polskich znakow, ale nie jakas nowo mowa w stylu "jusz"...

Niedlugo dojdzie do tego ze bedziemy kasowac takie watki... bo czasem to normalnie jakas plaga jest... Zanim domysle sie o co chodzilo autorowi wypowiedzi mija sporo czasu, ktory mozna by poswiecic na rozpracowywanie danego problemu. Dotarlo?

Ja sam jakims mistrzem ortografii / stylistyki / interpunkcji ... nie jestem... ale staram sie nie robic podstawowych bykow.

« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 07, 2005, 11:33:55 »
Cytat: lgpower
Od około miecha mam SPV classic ogółem fajny telefon ale od czasu kiedy walnąłem mu hard reset (tak myślę) nie mogę pisać smsów jak na ciskam na gózik new mesage nic się nie dzieje !!!!!
Pomocy!!!!!!!!!!!!!!
ps.wcześniej działały sms w 100% nie wiem może niechcący zmieniłem jakąś funkcje proszę o szybką pomoc!!!!!

[Dodano: 2005-03-04 22:44:46]
Może jest jakiś program pozwalający wysyłać i odbierać smsy poza tym wbudowanym jeśli tak prosze o link albo porady cokolwiek bo tak się nie da żyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na orginalnej płycie która dostałes z telefonem jest folder SOFTWARE a w nim plik jMMSBulid wgraj go do telefonu u mnie pomogło.
Jakby to nie pomogło to sprawdz czy wszystko co powinno byc wgrałes z płyty.

POZDRAWIAM

« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 08, 2005, 01:30:41 »
Cytat: dziki1971
Na orginalnej płycie która dostałes z telefonem jest folder SOFTWARE a w nim plik jMMSBulid wgraj go do telefonu u mnie pomogło.
Jakby to nie pomogło to sprawdz czy wszystko co powinno byc wgrałes z płyty.

POZDRAWIAM

dziki a co ma program do mmsow wspolnego z wysylaniem smsow?? (hmm jesli spv to taki dziwny telefon ze to ma zwiazek to sorki za ten bezuzyteczny post..ale w mpx200 ten program obsluguje tylko mms i z powodzeniem moze go nie byc do smsow)