jak wgrac rom win2003 do spv??

• 1 Odpowiedzi
  • 728 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 06, 2005, 13:32:32 »
napewno znówu zostane zbełtany z błotem za takie durne pytanie ale taki topic powinien byc przyklejony,ja bynajmniej nie znalazłem na forum dobrej recepty jak zmienic rom w spv classic na 2003,a mam taki zamiar.napewno większość z was wie skąd taki rom ściągnąc.Bardzo proszę o pomoć

[Dodano: 2005-09-06 14:10:09]
Mam jeszcze kilka pytan na które nie znalazłem odpowiedzi na forum ani we FAQ
1.spv classic wiesza sie nieraz po wyjęciu ze stacji dokującej,potem po restarcie koszmarnie długo się wyłacza i potem dłuuugo włącza,jest na to jakaś rada? nawet po wyjęciu baterii ekran jeszcze pokazuje logo wm2002,można dostac białej gorączki,wolę wziąć wtedy drugi telefon, zadzwonić a on jeszcze się uruchamia.
2.wiadomo ze nie wszystkie aplikacje mają funkcję "exit",zamykam je przez klawisz cofnij,czy ona wtedy jest zamknięta czy pracuje w tle?? jak to sprawdzic i czy jest jakiś program do zamykania aplikacji pracujących w tle.
3.jesli aplikacje nie sa zamknięte jak napisałem w punkcie 2 to czy dlatego telefon się tak wiesza?

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 06, 2005, 20:35:07 »
Ad2. ten system ma to do siebie ze aplikacje sa zamykane dopiero gdy zaczyna brakowac pamieci, a tak to caly czas pracuja w tle.