witam. juz trochę śledzę to forum ale zarejestrowalem sie dopiero teraz, nie mogę sam rozwiązac problemu. mam niemiecką wersję ba (qtek 9090). na wm2003 wszystko śmigało, jednak na 6.1 jest problem. klawiatura jest praktycznie nie obslugiwana. klawiaturka jest w wersji qwertz, (zmienione y-z) i to byloby pół biedy. ale primo-interpunkcja nieaktywna, duze litery i specjalne znaki-nie aktywne, pisac mozna TYLKO literki na niej. secundo-jak zacznę pisac to dosc czesto zdaza się że cos się zawiesza i powtarza ostatnią literkę do momentu nacisniecia innego klawisza. czyli slowa w stylu "czesccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc" .....wiem ze wina lezy po stronie softu bo wiekszosc jest przygotowywana pod angielską wersję qwerty. i teraz pytanie...błaganie do użytkowników. zna ktos soft który by to rozwiązał? oprócz wm2003 bo, mimo że stabilny, bardzo duzo programów na nim nie dziala. albo inaczej. mało co dziala. bardzo bym prosił o podesłanie propozycji 6.0 lub 6.1...
pomożecie?