Witam
Mam Qtek 9090 i wgarłem do niego RUU_BA_xplode_WWE_6.10.00. Miałem nielada klopot (jako laik) żeby wgrać nowe radio 1.15 ale koledzy pomogli (szanowny pan baniaczek w szczególności - pozdro) mnie zmotywował do uważnego czytania. Więc uważnie przeczytałem całość od 1 do 12 s.(w chwili obecnej) tego forum i nadal mam problem z pamięcią. 42.92 zamiast 60 MB. Próbowałem wszystkich trików podanych wcześniej na forum i nic. Teraz zainstalowałem RUU_BA_xplode_WWE_6.11.00. z wcześniejszym pakietem programów z RUU_BA_xplode_WWE_6.10.00. i wszystko działa OK tylko ta pamięć mnie troche wkóża bo zostało mi jej tylko 5.32 MB po wgraniu TOMTOM, AutoMapa, Skype i Opera.
Czy ma to jakieś znaczenie że te urządzenia pochodzi z belgii a nie było kupione w polsce ?
(nieznam się więc pytam)

Jak można jeszcze uzyskać te 60 MB ?
Powrót do 2003 se z unlockerem i formatowaniem newypalił.
2003 se zaintalowałem ale nie z ERA tylko z orginalnej stronik QTEK-a bo z ERA za nic mi niechciał wejść no i to było wszystko. Nie potrafie uruchomić unlockera.

No i jako ciekawostke (może tylko dla mnie) przy wgrywaniu nowego Radia 1.15 musiałem usunąć plik EnterBl.exe bo inaczej nie dało rady.
Tak samo było przy instalacji RUU_BA_xplode_WWE_6.11.00.
Prosze. Pomuszcie mi rozwiązać problem pamiąci.
Jak ją podwyższyć do 60 MB?
PLEASE !!!