Witam wszystkich, nie ukrywam jestem nowy, sam nie lubię takich tekstów no ale cóż 
Kupiłem taki o to PDA /.../ no i nic nie wiem, proszę o wysłanie mi linków do wiedzy jaką powinienem nabyć od podstaw...
Witam nowego Użytkownika,
Za bardzo uogólniłeś swoje potrzeby pisząc: "od podstaw", gdyż w takim wypadku potrzebny jest podręcznik. Musisz sprecyzować na jakim poziomie zaawansowania jesteś z zakupionym PDA. Rozumiem, że Twój wybór był przemyślany (model jest z przed 4-5 lat) i że potrafisz się nim posługiwać a pytanie bardziej dotyczy systemu i oprogramowania które możesz na nim zainstalować.
MDAIII wypuszczone było z systemem WM2003SE i wyższe wersje systemu były "gotowane" przez użytkowników. Nie można więc powiedzieć, że jest jakiś jeden doskonały system, gdyż każda z wersji ma swoje błędy. Również WM2003SE nie jest wolny od nich. Osobiście pracuję na WM6.5 (patrz parę postów powyżej) i mimo kilku niedogodności, nie wróciłbym do WM2003. Ale zmieniając system musisz mieć świadomość, że na pewno mniejsze czy większe problemy napotkasz.
W tym wątku możesz dowiedzieć się na temat poszczególnych systemów, natomiast parę postów powyżej masz link do wątku na temat przechodzenia na wyższe jego wersje.
Jeśli chodzi natomiast o aplikację, to wiem z własnego doświadczenia, że większość pracuje pod nowszymi wersjami WM, a te parę z którymi miałem kłopot, zastąpiłem innymi i już o tym zapomniałem.
Pozdrawiam
Palmrad
P.S. Na Twoje PW prześlę Ci link do strony gdzie masz mnóstwo oprogramowania, tylko musisz do czytania opisów znać rosyjski lub posłużyć się wyszukiwarką google (większość z Kolegów pewnie wie o której stronie mowa

)