...ani nowych też nie.. po prostu nie dochodzą. ale co ciekawe połączenia moge wykonywać...
Witam,
Właśnie testuję WM 6.5 CE OS 5.2.21725 R7 WWE i przed chwilą otrzymałem dwa smsy.
Pozdrawiam
Napisane: Czerwiec 23, 2009, 11:21:51
Witam wszystkich raz jeszcze,
Pokrótce chciałbym podzielić się moimi wrażeniami z testów
WM6.1 PL A2 kolegi Ham3ra. Instalowałem powyższy system z myślą dlaczego to nie ma polskiej wersji 6.5 (kwestia przyzwyczajenia w użytkowaniu). Ale okazało się po zainstalowaniu Romu, że 6.1 w polskiej wersji językowej prezentuje się bardzo fajnie (ostatnio pracowałem na Touch Pro z 6.1 i nie mogłem go z cierpieć na ekranie vga). Przede wszystkim polski Rom jest "czysty" i można instalować co się komu podoba. Wygląda na bardzo stabilny i naprawdę szybki. Zainstalowałem na nim ponad 30 różnych aplikacji i nie było problemu poza dwoma aplikacjami: Vito Astro Navigator II i Pencil Box Deluxe. Niezbyt ważne aplikacje ale wystąpił problem z ekranem który zaczął mrugać, (kiedyś miałem podobny problem ale jakoś sobie z tym poradziłem - a teraz nie pamiętam jak). Oczywiście poza tym niezbyt miłym defektem programy zachowywały się poprawnie. Instalowałem je również na czysty system i powyższy problem dalej występował.
Sam
Today screen jest bez poziomych linii - co mi troszkę przeszkadza ale można to zmienić w rejestrach. System zawiesił mi się dwa razy: po raz pierwszy z mojej winy, gdyż wrzuciłem mnóstwo programów do BA jak do worka i nastąpił jakiś konflikt (już na samym końcu instalacji) - pomógł HR. A drugi raz byłem troszkę mądrzejszy gdyż zainstalowałem
SPB Plus z opcją
awaryjnego startu i po tym że restarcie oraz usunięciu kłopotliwej aplikacji (jakiś zły crack - używany tylko w celach testowych

) wszystko wróciło do normy.
Podsumowując te krótkie testy muszę stwierdzić, że z przyjemnością pracowałem na powyższym systemie i jeśli chodzi o wersję 6.1, wybrałbym właśnie Rom kolegi Ham3ra.
Obecnie przerzuciłem się na testy
WM 6.5 CE OS 5.2.21725 R7 WWE gdyż M$ upomniał mnie kolejny raz, że wersja
WM 6.5 Build 21198 WWE R6 na moim drugim BA wygaśnie z dniem 1 lipca tego roku.
Pozdrawiam