Witaj Axis,
Dzięki za pozdrowienia, ale i sam sobie nie ujmuj zasług

. Oczywiście gdyby nie Daniel1979 to byśmy nie istnieli na tym wątku

.
Również pozdrawiam
P.S.
WM 6.5 Build 21198 WWE R6 jest dość stabilny. Chyba najstabilniejszy z dotychczasowych 6.5. Oba moje BA pracują obecnie na tym systemie. Aczkolwiek udało mi się potężnie zamrozić jednego z PDA i dopiero HR pomógł (nie miałem siły czekać aż przy którymś SR się "podniesie"). Stało tak się kiedy w trakcie rozmowy uruchomiłem przez przypadek dodatkowe programy. Oczywiście rozmowa zakończyła się prawidłowo oraz wszystkie okna otworzonych programów również pozamykały się właściwie i szybko. Niestety, po prawej stronie ekranu pojawił się biały prostokąt wysoki na cm a szeroki na pół. W niczym nie przeszkadzał przy otwieraniu i zamykaniu oprogramowania. Tyle że był, co mnie trochę irytowało. Zrobiłem SR... no i tyle... po HR prostokąt znikł

. Poza tym można zauważyć że przy programach które testuję z 6.5 (patrz kilka postów wyżej) po zrobieniu SR, system czasami należy ponownie przeładować bo ma tendencje do zawiśnięcia lub nie dogrania całego softu. No i gryzie się czasami z S2U2. Ale powyższe problemy mogą wynikać z nie do końca kompatybilnego softu do 6.5. A od jutra zaczynam "męczyć
WM 6.5 Build 21202 WWE R6.1 - Daniel1979 dzięki.
edycja: pierwszą rzeczą którą zauważyłem po wgraniu
WM 6.5 Build 21202 WWE R6.1 było to, że "gra" w gonienie krzyżyka przebiega dość powolnie i skokowo (wcześniej oczywiście zrobiłem HR). Jeszcze okazało się, że po otwarciu menu "start" czy otwarciu jakiegokolwiek programu a następnie rozwinięciu okienka z regulacją głośności (po kliknięciu na głośniczek), okienko to jest za bardzo przesunięte w prawo i obcięta jest skala głośności słuchawki - suwak na szczęście pozostał. Powyższy problem nie występuje przy otwarciu okienka głośności na oknie "desktop". Jest to oczywiście "usterka" wyłącznie estetyczna ale w poprzedniej wersji nie występująca. Nadmienię jeszcze, że kolejne wgranie ROMu nic nie dało. Sam ROM nie różni się w jakiś znaczący sposób od poprzednika. To chyba na razie tyle z mojego pierwszego wrażenia.