Witam wszystkich
Rzadko korzystam z tej formy aby uzyskać pomoc, gdyż przeważnie znajduję rozwiązania problemów czytając wątki. Ale tym razem nie mogę sobie sam poradzić.
Mam problem z odświeżaniem ikonek w SPB Plus v. 4.0.2pl (po "SR" lub czasem nawet tylko po włączeniu mojego MDAIII znikają niektóre rysunki ikonek),
oraz odświeżaniem godziny na zegarze S2U2 v.1.03 - jest już chyba dostępna v. 1.05 - (po wyłączeniu PDA i po kolejnym włączeniu, czas pokazywany na zegarze S2U2 jest "zamrożony" i dopiero przejście do ekranu "today" powoduje zmianę wskazań zegara.
Parę dni temu zainstalowałem Xplode WWE 6.11.00 WM6.1 Pro CE OS 5.2.19209 (Build 19209.1.0.2) - TEST
Przy poprzedniej wersji systemu którą używałem, tego typu problemy nie występowały: WM6 BA 5.2.1933 AKU 0.7 R0 xplode - fixed.
Myślę sobie więc, że jest to jakiś problem z samym systemem, ale mogę się mylić.
Czy jest jakaś możliwość naprawy tego błędu po przez "pogrzebanie" w rejestrach, no i oczywiście jak by to trzeba było zrobić, A może istnieją jakieś "łatki" rozwiązujące ten problem.
Z góry dziękuję za pomoc.
P.S. A może radzicie mi zainstalować jakiś inny system. Aczkolwiek ten mi się podoba, co prawda krótko go używam i może jeszcze inne denerwujące błędy się nie ujawniły