WM 6.5 Wiadomości niewysłane, drafts, przepadają? + poszukiwania softu filtra

• 0 Odpowiedzi
  • 569 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline modrih

• *
  • 73
  • Sprzęt: niestety do tej pory nie wiem co ja mam ale jest to coś jak mda III, qtek 9090, spv m2000, audiovox xv6600,
Witam!

Wgrałem do swojego SX66 Windows Mobile 6.5. Jestem z niego bardzo zadowolony, wcześniej miałem 6.1 który działał okropnie, a rom był jakiś za przeproszeniem nieudany. Pierwsze co zrobiłęm to trik z rejestrem by wiadomości odebrane były wyświetlane jak w Windows Mobile 2003 przykładowo, a nie w formie czatu.

Dziś zauważyłem że jeżeli wiadomość nie zostanie wysłana, np. z powodu braku zasięgu, trafia owszem do folderu "drafts" ale jest pusta, zajmuje 0 KB. Można jakoś to naprawić?

Drugą rzeczą jest moje poszukiwanie programu który będzie mi filtrował wiadomości, a raczej sortował.

Chciałbym utworzyć w "Text Messages" nowe foldery, i by jakiś program sortował smsy według kryterium np. temat zawiera jakiś ciąg, to go przenosi do folderu A i odznacza jako przeczytaną. Podobnie jak programy pocztowe. Czy coś takiego jest?

A gdyby nie było.. to chociaż w jaki sposób mogę utworzyć nowy folder w "Text messages"?

A P.S! Przy okazji się Was zapytam, jak to jest że czasem po pewnym czasie mam powtarzające się (większość) kontaktów? Używam PIM Backup ale nie chodzi żę od rzu po odzyskwianiu czy coś w tym stylu po prostu od czasu do czasu mam wiele powtarzających się kontaktów, dlaczego?

dziękuje za ewentualne odpowiedzi

pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2009, 05:46:26 wysłana przez modrih »