Spolszczenie do MDA III system windows mobile 2003 SE

• 12 Odpowiedzi
  • 2545 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 17, 2006, 23:01:34 »
Witam!

Czy ma ktoś może spolszczenie do tego systemu w MDA III?

*

Offline siwytd

• 857
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S III
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 17, 2006, 23:20:27 »
takie spolszczenia sa platne, a na tym forum obowiazuje zakaz pisania o jakimkolwiek nielegalnym oprogramowaniu! poszukaj na allegro, ostatnio widzialem np tutaj http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80193837
pozdrawiam
chcialem dobrze - wyszlo jak zawsze :)

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 18, 2006, 00:04:08 »
Czy taka nakladka nie zwalnia systemu? Czy wiesz coś moze gdzie można znaleźć programy do zmiany wyglądu pulpiyu w MDA III WM 2003 SE?

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 18, 2006, 08:37:24 »
takie nakladki nie tylko moga powodowac spowolnienie systemu ale rowniez jego niestabilne dzialanie, a konczac na konflikcie z niektorymi programami - jesli choc troche znasz angielski odradzamy

programy do zmiany pulpitu mozna znalezc nawet w naszym dziale download

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 18, 2006, 10:32:31 »
Czy mógłbys mi polecić, który z programów będzie najbardziej odpowiedni do tego systemu WM 2003 SE? Mam jeszcze jedno pytanie: co powiniennem zrobić, aby na klawiaturze móc używać polskich znaków językowych?

Pozdrawiam i z góry dziekuję za odp.

*

Offline Lutek

• 677
  • Sprzęt: MDA Pro
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 18, 2006, 14:19:56 »
Nakładka polonizująca system narobi Ci tylko kłopotów. Dla MDA III nie istnieje nakładka dedykowana (zrobiona dla tego urządzenia), czyli będziesz musiał instalować coś pod WM 2003 SE - i będziesz miał problemy, ale o tym już mogłeś przeczytac wcześniej.
O którą klawiaturę Ci chodzi:
- sprzętową? - zobacz piąty od góry przyklejony wątek w tym dziale: mda 3: klawiatura programisty....
- wirtualną? - istnieje wiele klawiatur; zarówno płatnych i bezpłatnych.
Poszukaj w dziale Download.

« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 18, 2006, 15:56:11 »
Chodzi mi o klawiaturę wirtualną ( ekranową) jak zrobić, aby wyswietlała polskie znaki oraz czy jest możliwość, aby podczas pisania były rozpoznawane polskie wyrazy, zdania?
Jeżli jest jakiś program proszę o dokładną nazwę i miejsce skąd mogę go ściągnąć.

*

Offline Lutek

• 677
  • Sprzęt: MDA Pro
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 18, 2006, 16:08:09 »
Cytat: "loczek"
Chodzi mi o klawiaturę wirtualną ( ekranową) jak zrobić, aby wyswietlała polskie znaki oraz czy jest możliwość, aby podczas pisania były rozpoznawane polskie wyrazy, zdania?
Jeżli jest jakiś program proszę o dokładną nazwę i miejsce skąd mogę go ściągnąć.

to znaczy, że intereuje Cię tylko wersja free takiej klawiatury
proszę:
MBKeyboard - skąd ściągnąć? Poszukaj, poczytaj archiwum Forum; istnieje sporo wątków, które powinieneś przeczytać, najlepiej zacznij od tych przyklejonych - duuuuża dawka informacji.

« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 18, 2006, 17:34:17 »
Dziekuję bardzo już byłem na stronie zarejestrowałem się i teraz czekam na plik do klawaitury.
Czy ma ktoś może plik zawierający fotoradary do autoamapy?

*

Offline siwytd

• 857
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S III
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 18, 2006, 19:24:42 »
jesli chodzi o zmiane wygladu ekranu typu tlo, kolory paskow, fontow itp, to polecam ten program http://www.pdaclub.pl/dl/file_view.php?f_cat=80&sortby=t&sort=asc&f_id=95 . sam go uzywam i uwazam ze jest ok, a przy tym prosty w obsludze:)
chcialem dobrze - wyszlo jak zawsze :)

« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 30, 2006, 17:05:08 »
Cytat: "siwytd"
takie spolszczenia sa platne, a na tym forum obowiazuje zakaz pisania o jakimkolwiek nielegalnym oprogramowaniu! poszukaj na allegro, ostatnio widzialem np tutaj http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80193837
pozdrawiam

Na alle.ro 3/4 softów to illegal :) oraz 4/5 sprzętu to trefny towar. Nawet dzieci to wiedzą ...

« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 30, 2006, 17:06:04 »
Cytat: "siwytd"
pozdrawiam

Na alle.ro 3/4 softów to illegal :) oraz 4/5 sprzętu to trefny towar. Nawet dzieci to wiedzą ...

*

Offline lordJim

• 260
  • Sprzęt: XDA IIs+SD 2GB, wm5,Nokia N73 Destinator 7/6.1, TT6
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 30, 2006, 19:05:27 »
..Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy....    ;o)...