Spróbuj zrobić skrót z parametrem -v Będziesz wiedział czy program zadziałał czy nie udało mu się zmienić ustawień klawiatury, w obu przypadkach powinien wyświetlić się komunikat.
Dokładnie to potrzebuję według słów Globalbusa v4. Obecnie jestem właśnie w fazie poszukiwania, tylko ten v4 dostępny jest jedynie w paczkach na stronach rosyjskich, bądź azjatyckich. Znam podstawy rosyjskiego, więc nie jest źle. Jak zdobędę pliczek (o ile) to od razu sprawdzę i dam znać czy wszystko gra

Inna sprawa, że jestem akurat przed maturami i nie mam zanadto czasu na szukanie, tak więc jeśli szukanie będzie szło mozolnie, to odłożę sprawę na jakiś czas.
Też tak robiłem, ale i tak jeżeli akurat przestawałem na chwilę pisać to ostatnia litera była powtarzana. Najgorzej jeżeli był to Backspace marudzi Teraz ustawiłem znacznie krótsze przerwy i po wgraniu kbdFix jak na razie wszystko jest ok.
A mi się coś takiego nie zdarzyło ani razu. Wszystko śmiga jak należy, niemniej jak mogę rozwiązać ten problem skuteczniej i bardziej fachowo, to czemu nie

EDIT: Wygląda na to, że będę musiał odłożyć na jakiś czas tą sprawę. Ogólnie posiadam plik, który zawiera kbdFix v4, kłopot jest jednakże taki, że nie mam pojęcia jak to z niego wyciągnąć. Jest to plik w formacie dip i wygląda mi na to, że z niego instalowane są programy, wraz z instalacją romu.
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, albo posiada ten plik, był bym wdzięczny za pomoc, czy podesłanie