Polska nakładka...

• 10 Odpowiedzi
  • 2497 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Polska nakładka...
« dnia: Lipiec 15, 2008, 15:46:12 »
Witam wszystkich. Czy ma ktoś może rom z polskim menu do XDA2s z O2. Ewentualnei czy można zmienić system  w tym wynalazku na inny? Tzn WM5 lub 6?

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Odp: XDA IIs -ma ktoś polak?
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 15, 2008, 16:22:30 »
Poczytaj właściwy dział, przenosze.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline Wnek

• 38
  • Sprzęt: XDA lls >> Diamond
Polska nakładka...
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 15, 2008, 17:42:53 »
Za kilka dni przyjdzie mi XDA IIs, kupiłem go wczoraj na allegro:D. Jest już na niego wgrany WM 6.1 po angielsku.

Jest może jakaś nakładka po POLSKU, i czy wgrywa się prosto "jak dla osoby która kupiła swój pierwszy PPC "

Jeśli jest taka nakładka to skąd ją mogę pobrać, czy jest ona darmowa, no i czy ktos może opisać mi proces wgrywania(lub link do opisu).
Jeszcze nie mam tego PDA więc wybaczcie jeśli piszę głupoty.

*

olmeca

Odp: Polska nakładka...
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 15, 2008, 23:09:16 »
program jest platny, dostajesz instalalator w formi pliku exe lub cab. Instalujesz na ppc za posrednictwem active sync lub bezposrednio z karty. Przez kilka dni cieszysz sie tym ze masz polski system. Nastepnie piszesz posta dlaczego wszystko zaczyna dzialac mniej stabilnie i sie wiesza i w ostatecznosci piszesz post jak sie robie hard reset na BA i czy dzieki temu usuniesz spolszczenie skutecznie. Za kolejne zaoszczedzone pieniadze wykupujesz wakacyjne lekcje jezyka angielskiego i cieszysz sie posiadaniem swietnego urzadzenia z dobrym systemem w jezyku angielskim.

Czy opis jest wyczerpujacy? :| :]

*

Offline terus

• 17
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 16, 2008, 00:41:21 »
hehe mi sie opis podoba   :P można by go było kopiować przy reszcie takich samych tematów...

*

Offline Czarnoksiężnik z krainy Oz.

• *
  • 455
  • Aka KrzysztofBe.
  • Sprzęt: Srebrny xD
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 16, 2008, 00:56:21 »
Angielski jest prosty jak budowa cepa... :E

mam angielski spv m500 i jakos zyje,nie mam zadnych problemów z niczym :) a tylko 2 lata sie anglika uczylem..i mialem 2 na koniec;]

*

Offline grb

• Ekspert UMPC
  • 347
    • My tunes
  • Sprzęt: Samsung i600, MSI Wind, Wibrain B1
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 16, 2008, 08:58:08 »
Mnie przerażają tego typu pytania...Angielski jest przecież już w podstawówce i nie jest rudny a na pewno się przyda. Dla ułatwienia: Programs to...programy, a Calendar to...kalendarz

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 16, 2008, 09:00:01 »
program jest platny, dostajesz instalalator w formi pliku exe lub cab. Instalujesz na ppc za posrednictwem active sync lub bezposrednio z karty. Przez kilka dni cieszysz sie tym ze masz polski system. Nastepnie piszesz posta dlaczego wszystko zaczyna dzialac mniej stabilnie i sie wiesza i w ostatecznosci piszesz post jak sie robie hard reset na BA i czy dzieki temu usuniesz spolszczenie skutecznie. Za kolejne zaoszczedzone pieniadze wykupujesz wakacyjne lekcje jezyka angielskiego i cieszysz sie posiadaniem swietnego urzadzenia z dobrym systemem w jezyku angielskim.

Czy opis jest wyczerpujacy? :| :]
dobre  :ok: chyba trzeba przykleić w każdym dziale  :D

*

Offline Wnek

• 38
  • Sprzęt: XDA lls >> Diamond
« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 16, 2008, 12:12:07 »
Jeśli tak to tak, nie mam nawet jeszcze tego BA i nie wiem co i jak :P Jesli mówicie, że to spolszczenie do niczego sie nie nadaje to nie bede go wgrywał. Warto zapytać, a z angielskiego jestem całkiem niezły i sobie poradze. A jeszcze tak przy okazji, jest jakaś strona z grami na ten model, programami bo w Downloadzie na naszej stronie nie ma nic ciekawego? A może wystarczy pobrać tylko ten emulator, a pózniej gry do niego??? Nie to żebym kupił to do gry, ale zawsze mogą się przydać:P

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #9 dnia: Lipiec 16, 2008, 12:26:15 »
jest jakaś strona z grami na ten model, programami
nie na ten model tylko na każdy PPC, poczytaj te tematy:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=3522.0
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=1415.0

*

Offline grb

• Ekspert UMPC
  • 347
    • My tunes
  • Sprzęt: Samsung i600, MSI Wind, Wibrain B1
« Odpowiedź #10 dnia: Lipiec 16, 2008, 20:46:40 »
Do gier to się nawet nieźle nadaje, ma dużo przycisków na przednim panelu jak mało który PDA a to się w grach przydaje.