Czesc,
Nie udaje mi sie skonfigurowac MMS-ów w sieci Heyah, na telefonie XDA IIs (smigajacym na Windows Mobile 2003 SE, 4.21.1088).
Po otrzymaniu MMS-a od kogos, pojawia mi sie standardowy widok skrzynki MMS i wiadomosc. W jej wnetrzu, oprocz danych nadawcy, tematu wiadomosci jest tylko przycisk DOWNLOAD. Po jego nacisnieciu, wyskakuje mi informacja:
If you use a modem to connect to your ISP ensure that it is inserted correctly. To connectto your work network you must create a modem (dialup) connection or a vpn connection. to create a connection tap settings.
Problem w tym, ze w polaczeniach mam zdefiniowane (i w dodatku dzialajace) polaczenie GPRS (moge ogladac strony www, korzystac z komunikatorow, etc.). Jednakze, wiadomosci poprzez przycisk Download nie chce mi sciagnac. (W ogole, nigdy wczesniej nie korzystalem z MMSow pod windows mobile, wiec prosilbym o informacje, czy faktycznie, po przyjsciu MMSa, nie jest on wyswietlany w calosci, a zalacznik trzeba sobie sciagnac samemu -- kto wtedy placi za sciagane dane?)
Od razu powiem, ze
przeszukalem archiwum i watek
http://pdaclub.pl/forum/index.php?PHPSESSID=29728b4da8fd0c6dd72cc5ca8c4c146c&topic=26015.0 mam za soba... nie wniosl on jednak niczego.
Dzieki,
p.